DOLAR 32,4518 0.23%
EURO 35,2011 0%
ALTIN 2.325,290,27
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23018503,00%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

OKAN YANMAZ RESTİ GÖRDÜ… YA HERRO YA MERRO!
6822 okunma

OKAN YANMAZ RESTİ GÖRDÜ… YA HERRO YA MERRO!

ABONE OL
14/01/2022 18:33
OKAN YANMAZ RESTİ GÖRDÜ… YA HERRO YA MERRO!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, son günlerde kendini iyice açığa vuran ihanet kumpasına karşı kılıçları çekti, Yanmaz’ın keskin kılıcıyla bazı kelleleri gövdelerinden ayıracağı günlerin arifesindeyiz.

Bugün gerçekleşen belediye encümen toplantısında Akçakoca’ya kazandırılan iki minibüsle ilgili olarak encümen üyelerinin sevinçle yaptıkları oylama sonucunda yüzler gülerken, ortamı zehirleyen çıkış ise bir süredir Yanmaz’a karşı tertiplenen kumpasa çekilmeye çalışılan Şenol Yazgan’dan geldi.

Şenol Yazgan, hiç yeri değilken Çuhallı çarşısına yapılmaya çalışılan büfe yapımıyla ilgili olarak gündem dışı bir konuşma yapıyor. Yaptığı konuşmada kendisinin bu konuya taraf olmadığını söylüyor. Okan başkan ise bu çıkışın yeri ve zamanı  olmadığını, bu konuyu kendi aralarında değerlendirmenin daha doğru olduğunu söylüyor. Şenol Yazgan’ın ısrarı karşısında da Okan başkan masaya yumruğunu vurarak salondan çıkıyor.

Şenol Yazgan, seçim dönemi öncesinde Okan başkanın değer verdiği isimlerden biri olarak yanına aldığı, seçim sonrasında başkan yardımcılığına getirdiği bir siyasetçi olmasına rağmen, birtakım şer odaklarının da bir süredir üzerine oynadıkları ve Okan başkanın yanından kopartmaya çalıştıkları bir isim. Ne yazık ki Okan başkanın kendisine mevki ve statü kazandırdığı Şenol Yazgan, yaptığı çıkışlarla bu suça ortak olmaktan çekinmiyor.

Şenol Yazgan’ın belediye başkanı olan Okan Yanmaz’ın kararlarına karşı çıkarak bir huzursuzluk iklimi yaratmaya çalışması konusunda bu çıkış ilk değil. Daha önce de curuf işleme tesisiyle ilgili olarak Okan Yanmaz’ın karşısında yer alan Yazgan’ın arkasındaki yönlendirici ismin ise Nevzat Cingirt olduğu biliniyor.

Nevzat Cingirt’in Okan Yanmaz’ın yanında görünüp arkasından kuyusunu kazan tutumu artık net olarak ortaya çıkmış durumda. Sinan Akın ve Şenol Yazgan’la işbirliği halinde olan, kendilerini başkan Yanmaz’a karşı tavır almaya ve pusuya yatmaya sevk eden isim Nevzat Cingirt.

Ne yazık ki, Şenol Yazgan bu oyuna bilerek ya da bilmeyerek ortak olmanın bedelini çekecek noktaya geldi. Okan başkanın bir tercihini kendisiyle bir araya gelip çözmek yerine ulu orta tartışmaya açması, Şenol Yazgan’ın istifa noktasına geldiğini gösterirken, Yazgan’a akıl vermeye çalışan kişilerin ise ‘Abi sen istifa etme Okan Yanmaz seni kovsun’ diyerek cesaret verdikleri çeşitli kulislerde konuşuluyor.

Okan Yanmaz’ın yanında yer alan, mevki ve statü sahibi olan, maaş ve itibar kazanan isimlerin önünde iki yol var: Ya istifa edip kendi haysiyetlerini ayaklar altına almadan yollarını ayıracaklar, ya da Okan başkan kendilerini satan ve yola çıktığı başkanlarını yolda bulduklarına değişen bu kumpasçılara tekmeyi vurup kapıdan kovacak.

Sizi o bulunduğuz yere getiren Okan Yanmaz’ın size yaptıklarını ne çabuk unuttunuz beyler. Aranızdaki ayrışmaları bir araya gelip çözmek yerine kamuoyu karşısında tartışmaya açarak başkan Yanmaz’ı küçük düşürmeye çalışmak yediğiniz kaba pislemek değil de nedir?

Okan Yanmaz, Akçakocalı seçmenin yarısının oyuyla adeta anasının ak sütü gibi helal olan başkanlığı kazanırken Akçakoca halkı, bu makamı Yanmaz’a Şenol için Sinan için vermedi. Şenol’un, Sinan’ın, Ayşe’nin Fatma’nın bu saatten sonra Okan Yanmaz’a ayar vermeye çalışması ancak onların kellerinin alınmasıyla sonlanır.

Kendi belediye başkanına karşı dalavere içinde hareket eden kim olursa olsun, hangi belediyede olursa olsun yaptığı bu kuyu kazmalar yanlarına kar kalmaz. Bu türden insanların eğer bir parça utanmaları varsa istifa ederler ve kendilerini daha fazla rezil etmezler.

Biz ortaya konuşalım da üzerine alınan alınsın.

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.