DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2065106-2,12%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ÖĞRENCİLERİN EL EMEKLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
2193 okunma

ÖĞRENCİLERİN EL EMEKLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

ABONE OL
08/06/2022 09:25
ÖĞRENCİLERİN EL EMEKLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kredi Yurtlar Kurumu ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen sergide, yurtta kalan öğrenciler tarafından hazırlanan  yağlı boya resim ve el ürünleri sergilendi.

Kredi Yurtlar Kurumu fuayesinde sanatseverlerin beğenisine sunulan karma sergide, öğrencilerin eserlerine yer verildi. Sanat alanında birbirinden farklı türde ve tarzda pek çok yapıtın bulunduğu sergiye katılan öğrencilerin, kendi perspektiflerinden hazırladıkları ürünler sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışına il ve ilçe protokolünden yetkililer ile daire müdürleri, aynı zamanda Akçakoca Belediyesi  Sosyal Yardımlaşma Gönüllü  Koordinatörü Nursen Yanmaz katıldı.

Sanatın gündemdeki yerinin her daim koruduğunu belirten serginin açılış kurdelesini kesen  Akçakoca Belediyesi  Sosyal Yardımlaşma Gönüllü  Koordinatörü Nursen Yanmaz “Sanat ile toplumsal değişim ve gelişmeler ilk çağlardan beri birbiri ile yakından ilişkili içinde olmuştur. Sanat insanın yaşamsal süreci içerisinde sürekli var olan kavramlardır. Başarılı öğrencilerimizde  yüreklerinde hissettikleri duygularını çalışmalarına yansıtmışlar.  Bu vesileyle çalışmalarını bizlerle paylaşan, eserleri ile değer ve anlam katan  Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilerine  ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.

Açılış sonrası sergiyi gezen Nursen Yanmaz’a, Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğünce tablo hediye edildi.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.