DOLAR 32,5965 0.35%
EURO 34,8179 0.17%
ALTIN 2.507,390,94
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20982632,92%
Düzce
14°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

239 okunma

Merkez Camii Çevresi Gülen Yüzünü Göstermeye Başladı

ABONE OL
20/09/2017 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da merkez cami çevresi düzenleniyor
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Merkez cami çevresi meydan düzenleme projesinin yakın zamanda tamamlanacağını bildirdi.

Yemenici, gazetemize yaptığı açıklamada, merkez cami çevresi meydan düzenleme projesinin takvimine göre işlediğini herhangi bir sorunun olmadığını ve iş teslim tarihinden önce tamamlanmasını hedeflendiğini söyledi.

Yemenici, Akçakoca’nın merkezi konumunda olan projenin özellikle yaz aylarında yürütülmesini dikkate alarak yavaşlatıldığını, iki uzun bayram tatilinin de araya girmesi ile bilerek bir yavaşlama yaşandığına dikkat çekerek “ Proje takviminde hiçbir sorun yok. Yaz sezonundan kaynaklı bir yavaşlama söz konusu. Yok durmuş müteahhit kaçmış gibi sırf olumsuz algı yaratmak için konuşmaların amacı biliniyor. İşte müteahhit burada. Görüş birliği içindeyiz.İşin teslim tarihi aralık sonunda . Ancak biz bu çalışmayı cumhuriyet bayramına yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

Proje içerisinde bir çok çalışma olduğunu belirten Yemenici, şunları kaydetti:

” Projenin içinde çok etkili ışıklandırmalar, süs bitkileri ile donatılı alanlar, havuzların yanı sıra Akçakoca’nın kurtuluş savaşındaki önemli katkılarını simgeleyen rölyef çalışmalı büyük bir Atatürk Anıtı yer almakta. Bayram kutlamasını burada yapma arzusundayız. Bu hedefle adeta mini bir Sultanahmet meydanı havasındaki projemiz de çalışmalar süratle devam edecek. Özellikle önem arzeden aydınlatma ve su hareketi ile ilgili alt yapı tamam. Deniz tarafındaki parkla bütünleşecek bu konuda hemzemin geçiş çalışmaları yapılıyor.Tamamlanması ile birlikte bölgede inanılmaz olumlu bir değişim yaşanacak”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.