DOLAR 32,6138 0.39%
EURO 34,7962 0.12%
ALTIN 2.492,470,34
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20709973,31%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

756 okunma

Master Chef programında Akçakoca rüzgârı

ABONE OL
06/12/2020 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programlarından olan, TV 8’de yayınlanan Master Chef Türkiye’de Akçakoca rüzgarı esti. Yarışmanın bir bölümünde Akçakocalı Ebru ile Bolulu şef Mehmet Yalçınkaya arasındaki diyalogda Akçakoca konuşuldu.

Akçakoca’nın tanıtımı açısından önemli olan bu diyalog sosyal medya mecralarında da Akçakoca isminin aranmasında rekor yaşattı.

MASTERCHEF EBRU KİMDİR?

28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İlkokulda profesyonel voleybol hayatının başlangıcını yapan Ebru Has, Eczacıbaşı’nda voleybola başlamış; ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde ter dökmüştür.

Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Teknolojisi’ni bitiren Has, bunun akabinde Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamladıktan sonra Moevenpick Hotel’de staj yapmıştır.

Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan Ebru Has, Emirgan’da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etmiştir. Bu sırada yeni bir karar alarak Malta’ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Has, Türkiye’ye dönmesinin ardından İstanbul Balat Cafe Restaurantta Executive Chef olarak görev almıştır.

Bu görevin ardından bir yıl kadar da Bursa’da Asmadan Enoteca Bistro’da çalıştıktan sonra, Ayvalık Mado’da Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etmiştir.

Aynı zamanda pilates eğitmenliği de yaptığını ifade eden Ebru Has, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda olmaya hak kazanan isimler arasında yer almaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.