DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

MAHALLE KADINLARI BAŞKAN YANMAZ’I ALKIŞLARLA KARŞILADI
2195 okunma

MAHALLE KADINLARI BAŞKAN YANMAZ’I ALKIŞLARLA KARŞILADI

ABONE OL
08/08/2023 11:04
MAHALLE KADINLARI BAŞKAN YANMAZ’I ALKIŞLARLA KARŞILADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Yukarı Mahalle ziyareti kapsamında mahalle kadınları tarafından alkışlarla karşıladı.

Başkan Yanmaz’ın göreve geldiği günden itibaren, yukarı mahalle özel ilgi gösterip, sokak sağlıklaştırmadan, çevre düzenlemesi, stant gibi birçok alanda yaptığı çalışmalar sayesinde tarihi yukarı mahalle Akçakoca’nın göz bebeği olmasını sağladı.

Mahalle kadınları, başkan Yanmaz’a mahalleye göstermiş olduğu ilgiden dolayı alkışlarla ve pankart asarak karşıladı.

Başkan Yanmaz, yaptığı açıklamada, ‘Değerli Akçakocalı hemşehrilerim, değerli Akçakoca’ya gelen konuklarımız. Yukarı Mahalle’de tarihi evlerimiz bulunmaktadır. Akçakoca’nın ilk kurulduğu yer burasıdır. Burayla ilgili bir sokak sağlıklaştırma adı altında bazı düzenlemeler yaptık. Şimdi inşallah mevcut stantları da yenilemeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda Yukarı Mahalle Akçakoca Tarihi Çarşı’mız gece hizmetlerine başladı. Ekstra olarak güneş enerji sistemi ile donatıp mevcut stantları da ışık altında olmasını sağlayacağız. Tüm Akçakoca’ya gelen konukseverlerimizi ve Akçakocalıları tekrardan Yukarı Mahalle Akçakoca Tarihi Mahalle Çarşımızı sık sık ziyaret etmelerini, burada ki Akçakoca’nın geleneksel yemeklerini ve burada hanımefendilerimizin yapmış oldukları el işçiliklerini görmelerini temenni ediyorum. Herkesi canı yürekten selamlıyorum. Akçakoca’ya tekrardan hoş geldiniz diyorum, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Okan Yanmaz açıklamalarının ardından esnaf ziyaretlerine devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.