DOLAR 32,5967 0.34%
EURO 34,8167 0.18%
ALTIN 2.509,881,04
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20882241,00%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

534 okunma

KENDİLERİNDEN BEKLENENİN ÜZERİNE ÇIKTILAR

ABONE OL
03/07/2019 01:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Bu Yıl EMİTT’te Açılıştan Kapanışa Kadar Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri İle Organize Biçimde Akçakoca ‘nın Turizm İşletmeleri Ve Gezilecek Görülecek Yerleri Konusunda Çok Başarılı Bir Tanıtım Yaptı.

Fuar öncesi Belediye Fuar Birimi ile yapılan bilgi alışveriş toplantıları ışığında hazırlanan program çerçevesinde Akçakoca’nın konaklama ve yiyecek içecek mekanları tanıtımını üstlenen Turizm derneği yöneticileri, bu işi dört gün boyunca mükemmel bir şekilde yerine getirdiler.


Dernek Başkanı Oğuzhan Yemenici ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip binlerce ziyaretçiye broşür dağıtımı yapmanın yanı sıra, Akçakoca’nın gezilecek görülecek yerleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

Ayrıca Belediyenin fuar boyunca yaptığı çalışmalar ekip olarak destek sağladı standı ziyaret eden konuklar ile ilgilenerek Akçakoca tanıtımına katkı verdi.

Bu yıl yapılan genel kurulda iş başına gelen yönetimin ilk önemli tanıtım sınavında gösterdiği performans turizm çevrelerinde takdirle karşılanırken belediye işbirliği ve uyum içerisinde çalışma yapması Akçakoca için büyük bir polisiye filmler artı olarak görüldü.


Dört gün süren fuar boyunca ekibini yalnız bırakmayan Dernek Başkanı Oğuzhan Yemenici; “ Yaptığımız iş bölümü ile yönetim kurulu üyelerimizden oluşan bir ekiple Akçakoca’mızı en güzel şekilde tanıtmak savaş filmleri için buradayız. Her ziyaretçimize Akçakoca’mızı ayrıntılı biçimde tanıtıyor broşür veriyor ve Akçakoca’yı niçin görmesi gerektiğini anlatıyoruz. Belediyemizin yaptığı ve fuara damga vuran etkinliklerine de destek veriyoruz. Çok sayıda iş ve siyaset yaşamının önemli isimleriyle hd film izle görüşme olanağı bulduk. Akçakoca yı anlattık. Meyvelerini toplayacağımız umudundayız.Memleketimiz için çalışmanın bir yarar sağlamanın mutluluğu içindeyiz .” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.