DOLAR 32,5384 0.25%
EURO 34,7763 0.08%
ALTIN 2.488,391,08
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20597354,26%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

621 okunma

İYİ PARTİ‘DEN BAŞKAN YEMENİCİ’YE ZİYARET

ABONE OL
12/02/2018 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe kongresini yaparak Behçet Alkan  Alkan Lokum Başkanlığında oluşturulan  İYİ Parti Akçakoca İlçe Yönetimi, Başkan Cüneyt Yemenici’ye bir nezaket  ziyaretinde bulundu.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, iyi dilek ve temenniler öne çıktı.

YEMENİCİ: TÜM ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ

Makam odası kapısında karşıladığı tüm konuklarına hoşgeldiniz diyen Başkan Yemenici ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Alkan kardeşimle yakın bir dostluğumuz ve iyi ilişkilerimiz var. Üstlendiği görevi başarıyla yapacaktır ve kendisine muvaffakiyetler diliyorum.  Zor bir görevi üstlendi. Ayrı partilerde olsak da amacımızın ilçemize ve ülkemize daha iyi hizmetler vermek olduğu idrakindeyiz. Düşüncelerinden, övgülerinden yapıcı  desteklerinden ve eleştirilerinden yararlanacağız “ dedi.

LOKUM: AKÇAKOCA’YA DEĞER KATAN HER PROJEYİ DESTEKLEYECEĞİZ

Göreve geldiklerinde yaptıkları ilk açıklamanın arkasında durduklarını, her zaman Akçakoca ve Ülkenin daha ileriye gitmesi için çalışacaklarını ve yapıcı bir muhalefet anlayışı sürdüreceklerinin altını çizen Alkan Lokum, “Başkanımızın ifade ettiği gibi  akrabalığımzın yanı sıra eski ve iyi bir dostluğumuz var. Ayrı partilerde olsak da amacımız  Akçakoca ve ülke yararına çalışmak. Bu bağlamda yapılan yararlı çalışmalarına destek vereceğiz. Ancak olumsuz bulduğumuz konularda da eleştirimizi yapıp düşüncelerimizi söyleyeceğiz. Yapıcı bir muhalefet anlayışına sahibiz “ dedi.

Ziyaret, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimleri ve sohbetlerle devam etti.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.