DOLAR 32,5090 -0.1%
EURO 34,9712 0.37%
ALTIN 2.430,140,30
BIST 9.803,110,83%
BITCOIN 2075541-3,77%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

317 okunma

İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL VE OKAN YANMAZ KAMU KURUMLARI ZİYARETİNDE

ABONE OL
12/12/2018 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, partisinin Akçakoca belediye başkanı adayı Okan Yanmaz ile birlikte kamu kurumlarına ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretlerini İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’e yapan MHP heyeti, burada bir süre çay eşliğinde sohbet etti.

MHP’nin belediye başkan adayı Okan Yanmaz’ın kendisini tanıttığı ziyarette, başkan adayı Yanmaz ana hatlarıyla birkaç önemli projesini anlattı.

Sohbet keyifli bir havada geçerken, sohbet sonrasında Kaymakam Öztürk, başkan adaylığı konusunda Okan Yanmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında ise MHP heyeti sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü, Kadastro, Mal Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Özel İdare İlçe Müdürlüğü, Akçakoca Savcılığı, İcra Müdürlüğü, Akçakoca Barosu ve avukatlar odası, Hakimlik kalemi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, yaşanan ziyaretlerin oldukça verimli istişarelerle geçtiğini ifade ederken, kamu kurumlarında hizmet almaya gelen vatandaşların da yüksek ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Başkan Özensel, diğer resmi kurum ve oda ziyaretlerine de ara vermeden devam edeceklerini söylerken, bu tür ziyaretlerde gördükleri ilgiden ise oldukça memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.