DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2052153-1,84%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HSK VE ANKARA YARGISINDAN ÇOK SAYIDA İSMİN TATİL ADRESİ KARATAY OTELİ OLDU
2938 okunma

HSK VE ANKARA YARGISINDAN ÇOK SAYIDA İSMİN TATİL ADRESİ KARATAY OTELİ OLDU

ABONE OL
08/08/2023 12:45
HSK VE ANKARA YARGISINDAN ÇOK SAYIDA İSMİN TATİL ADRESİ KARATAY OTELİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSK (Hakimler ve Savcılar Kurulu) ve Ankara Adliyesi’nde görev yapan yargı temsilcileri, aileleriyle birlikte tatil yaptıkları Akçakoca’da konaklamak için Yeni Çınar Karatay Oteli’ni tercih ediyorlar.

Akçakoca’da profesyonel hocalar tarafından yüzme derslerinin verildiği ve küçük yaşlarda sporcuların yetiştirilmeye çalışıldığı otelin hijyenik havuza sahip oluşu ve otelin aile fertleri tarafından işletiliyor olmasının yaydığı sıcaklık, Karatay Otelini farklı turist kafilelerinin ilk tercih ettikleri konaklama tesisi yapıyor.

Son yıllarda, birlikte tatil yapma tercihleri olan ve yaz tatili için Akçakoca’yı seçen bir yargı grubu, keyifli günler geçirdikleri Karatay Oteli’ni ikinci evleri olarak görürken, aralarında HSK Atama Müfettişleri ile Ankara Cumhuriyet Savcıları ve avukatların olduğu kafile, aileleriyle huzur içinde tatil yapma imkanına sahip oldukları otelin işletmecilerinden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Havuzlu bir otel olması ve aile yapısına uygun canlı müzik sanatçılarının sahne aldıkları Karatay Oteli’nin işletmecisi Hikmet Karatay, yargı mensuplarının her yıl kendi aile işletmesi olan otellerini tercih etmelerinden memnun olduklarını söyledi.

Karatay ayrıca, yargı mensuplarının yoğun ve yorucu geçen iş dönemlerinin yorgunluklarını üzerlerinden atmak ve çocuklarıyla keyifli günler geçirmelerini sağlamak için aile işletmesi olan otellerinin hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirtirken, ‘kendileriyle adeta bir aile gibi olduk. Akçakoca’ya çok sevdiler.  Biz de kendilerini çok sevdik. Her zaman konağımızda ağırlamaktan gurur duyarız’ dedi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.