DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077158-1,58%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

307 okunma

HİZMETİ HERKES YAPAR… MESELE KALPLERİ KAZANMAK

ABONE OL
14/09/2018 12:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçeye hizmet getirme yarışında harcadığı mesai kadar, aynı çabayı, vatandaşla kurduğu iyi diyaloglarla da devam ettiriyor. 

4,5 yılda Akçakoca’nın altyapı hizmetlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayan Başkan Yemenici, bu süre zarfında tüm sokak ve cadde yollarına kilit parke, küp taş ve sıcak asfalt döşetti.

Akçakoca’ya kazandırılan hizmetler toplamında, eşine az rastlanır bir çalışma yürüten Başkan Yemenici, bu özelliğiyle yollar, su sorunları ve altyapı çalışmalarında reform sayılacak işlere imza attı.

Genç belediye başkanı, özellikle iktidar partisinin belediye başkanı olma avantajını da sonuna kadar kullandı.

Baraj, içme suyu şebekesi, derelerin ıslahı, mahmuzlar, spor tesisleri gibi Bakanlık bütçeleriyle yapılabilen birçok projeyi, güçlü ikili ilişkilerinin yanı sıra, Bakan ve milletvekilleri desteğiyle ilçeye kazandıran Yemenici’nin, iktidar partisine mensup bir belediye başkanı olması, TOKİ ve İller Bankası ile daha derin bir işbirliğinin kurulmasını ve sunulan imkanlarla Akçakoca’nın kabuğunu kırarak yepyeni bir kimliğe sahip olmasını sağlıyor.

Tüm hizmet veren diğer belediye başkanları gibi, yapılması gereken hizmetlerin şu ya da bu oranda mutlaka yerine getirileceğinin bilincinde olan Yemenici,  tüm bürokratik kapıların kendisine sonuna kadar açılmasını sağlayan avantajına rağmen seçmenle bağlarını hiç bir zaman koparmadı.

Akçakoca’nın her bir metrekaresinde yürütülen çalışmaları, mutlaka başında durarak takip eden Başkan Yemenici, bu arada her sokaktaki esnaf ve vatandaşla da hasbihal etti.

Düğünlerde, nikah törenlerinde, cenaze merasimlerinde halkın yanında görmeye alışık olunan Yemenici, gerek hastane ve gerekse ev ziyaretleriyle hastaların da her daim yanında oldu.

Son olarak yol asfalt çalışmalarının yapıldığı mahalle aralarında vatandaşlarla keyifli sohbetler eden Başkan Yemenici, onların dertlerini dinledi, merak edilen çalışmaları kendilerine anlattı.

Mahallelerde gördüğü her vatandaşın kendisini sevgiyle karşıladığı Yemenici, tek tek tüm hastaları da ziyaret ederek yapabileceği şeylerin olup olmadığını sordu.

Kendisi de bir sağlıkçı olan genç başkanın hastalarla bu derece yakından ilgileniyor olması, hasta yakınlarını memnun ederken, Yemenici’nin bu ziyaretleri, yolları yapmanın yanında gönüllere girmenin de ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.