DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BIST 8.975,971,92%
BITCOIN 22801091,00%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

416 okunma

HER İMKAN SUNULDU SİZE… BARİ KİRLETTİĞİNİZİ TEMİZLEYİN

ABONE OL
30/07/2018 12:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca plajlarında bilinçsizce ateş yakılmasını ve doğal çevrenin zarar görmesini engellemek için Belediye’nin tatilcilere sunduğu büyük bir imkan göz göre göre heba ediliyor.

Gece saatlerinde kumsalda ateş yakmak isteyen vatandaşların taleplerini dikkate alan Akçakoca Belediyesi, bu imkandan yararlanılabilsin diye plajlara bedava variller ve fındık odunları dağıtmıştı. 

Belediye’nin sunduğu imkanlarla kumsalda romantik akşamlar yaşayan vatandaşların geride bıraktıkları çöpleri ise görenlere ”yazıklar olsun” dedirtti.

Gece boyunca varillerde odun yakan vatandaşların çöplerini toplamadan öylece bırakıp gitmeleri, çirkin manzarayı gören Akçakocalıların tepkilerini çekti.

Belediye yetkilileri ise, gündüz saatlerinde varilleri temizlemek ve odun desteği yapmak üzere temizlik çalışması yaptıklarını fakat bu kadar dağınıklık ve sorumsuzlukla karşılaşmayı da beklemediklerini belirttiler.

Şimdi, kendi çöpünü kaldırıp götürmekten aciz olan çevre kirleticileri; Size sorumuz şu…

Başka turizm beldelerinde asla bedavaya sahip olunamayacak bu imkanları, Belediye personeli ayağınıza kadar getiriyor diye kötü mü oldu şimdi?

Ateş yakmayı yasaklamak yerine bu işi usulüyle yapın diye varil ve odun vererek hizmette kusur mu yaptı size?

Peki, sizin bu sorumsuzluğunuzun kurbanı neden şirin ilçemizin kumsalları olsun?

Bir kere de bu işleri insana yakışır şekilde yapsanız ne olur? Ölmezsiniz ya!..

 

  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.