DOLAR 32,4519 -0.11%
EURO 34,8100 -0.48%
ALTIN 2.449,670,57
BIST 9.893,361,82%
BITCOIN 20909660,69%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

370 okunma

Hedef Modern Bir Akçakoca

ABONE OL
21/08/2017 17:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Osmaniye mahallesi Kalyoncu sokakta asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçeyi çağdaş ve modern bir hale getiren estetik ve kent kimliğine uygun projeler kapsamında mahallelerde eş zamanlı olarak başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, diye ifade etti.

Akçakoca Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, ilçe genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve kent genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Yemenici, çalışmaların düzenli bir şekilde ilerlemesi için tüm çalışmaları yerinde denetliyor.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye ekiplerinin ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyenin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini, ilçede belediye tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.

Akçakoca Belediyesi ilçede oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğü çalışmalarına hızla devam etmektedir. Hedef, altyapı ve üstyapı sorunu olmayan modern ve çağdaş bir Akçakoca’dır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.