DOLAR 32,5463 0.01%
EURO 34,9304 0.24%
ALTIN 2.429,890,29
BIST 9.696,04-0,27%
BITCOIN 2061399-4,07%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Haziran ayı Dost Meclisi Akçakoca’da yapıldı
4182 okunma

Haziran ayı Dost Meclisi Akçakoca’da yapıldı

ABONE OL
12/06/2021 15:50
Haziran ayı Dost Meclisi Akçakoca’da yapıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

HABERİN VİDEOSU AZ SONRA YAYINDA…

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi Dost Meclisi, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın daveti üzerine geniş katılımla Akçakoca ilçesinde yapıldı.

Katamaranda düzenlenen kahvaltı programının ardından başlayan toplantıda, turizme yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından, Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen aylık Dost Meclisi toplantıları, normalleşme süreci ile birlikte uzun bir aranın ardından yeniden başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın daveti üzerine Akçakoca ilçesinde düzenlenen Haziran Ayı Dost Meclisi toplantısına, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Vefa Pehlivan’ın yanı sıra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Pusula Katamaranda düzenlenen kahvaltı programının ardından başlayan toplantıda, pandemi sürecinin ekonomiye etkileri ve Düzce’de turizm konusunda atılacak adımlar görüşüldü.

Pehlivan: “Karavan Projemiz devam ediyor”

Toplantı sonrasında basın açıklaması yapan MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan, pandemi sürecinin en çok turizm sektöründe yara açtığını belirtti.

Düzce’de turizmi canlandırmak için başlatılan ‘Karavan Projesi’nde çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Pehlivan, “Pandemi sürecinde neler yaptık bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz bunların üzerine burada bir toplantı yaptık. Ekonomik açıdan turizm sektörü önemli bir sektör. Bu toplantıya Akçakoca’dan başlayalım dedik ve başkanımız da bize böyle bir fırsat sundu. Bugün burada, TSO Başkanı, Belediye Başkanı ve DESOB Başkanımız bize eşlik ettiler. Turizm sektöründe Düzce için Akçakoca önemli bir yer. Normalleşme sürecinde vatandaşlarımız tarafından buralara doğru bir kayma olacağını düşünüyoruz. Bizde Akçakoca’ya destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katılanlara teşekkür ediyorum. Turizme yönelik çalışmalarımız devam ediyor ve devam da edecek. Şu anda karavan projemiz var devam eden. Bu konun ile ilgili 3-4 yer üzerinde çalışıyoruz bunları genel merkezimize gönderdik. Bu yerler hakkında haber bekliyoruz. Konu ile ilgili belediye başkanımızla da görüştük o da bize bir yer gösterecek. Bu konuda dediğim gibi çalışmalar devam ediyor. Düzce MÜSİAD Genel merkezi ile ortak çalıştığımız bir yayla projesi var. MÜSİAD Köyü gibi bir köy kurmak istiyoruz. MÜSİAD üyelerimizin burada hafta sonlarını doğa ile baş başa geçirebilecekleri bir yer inşa etmek istiyoruz. Burası tabii halkımıza da açık olacak. İnşallah bu projemiz de gerçekleşir” dedi.

Yanmaz: “Herkesi Akçakoca ilçesine davet ediyorum”

Akçakoca ilçesinin turizm sezonu ile birlikte yeniden canlanmaya başladığını belirten Belediye Başkanı Okan Yanmaz, “Biliyorsunuz pandemi nedeniyle, çok duran bir sezon yaşamıştık. Vaka sayıların düşmesiyle birlikte, getirilen kademeli normalleşme süreci ile birlikte, Akçakoca ilçemizde hareketlilik başladı. Akçakoca tatil için ideal bir yer. Ben buradan tüm halkımızı Akçakoca’ya davet ediyorum” diye konuştu.

Demircan: “Akçakoca’da olmaktan dolayı çok mutluyum”

MÜSİAD Üyesi olarak toplantıya katıldığını dile getiren Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ise Akçakoca’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD üyesi olarak katıldığım aylık ‘Dost Meclisi’ toplantısın Akçakoca’da olmasından ayrı bir haz duydum. Akçakoca Belediye Başkanımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Düzce’mizin Kuzey’e açılan bir kapısında olmaktan, nefis bir turizm cenneti olan Akçakoca’da olmaktan dolayı ayrı bir mutluyuz. Sadece MÜSİAD üyesi olarak katıldım. Başkanımız Okan Yılmaz’a bize yaptığı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen Haziran Ayı Dost Meclisi toplantısının ardından, tüm katılımcılar Akçakoca belediyesinin gezi teknesi olan Pusula Katamaran ile tura katıldılar.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.