DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050067-2,23%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Görev adamı Naim Top’a CHP il yönetiminde yer alması için ısrar var
5991 okunma

Görev adamı Naim Top’a CHP il yönetiminde yer alması için ısrar var

ABONE OL
03/10/2021 11:29
Görev adamı Naim Top’a CHP il yönetiminde yer alması için ısrar var
2

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin bugün yapılacak olan olağanüstü il kongresinde yeni il başkanı ve yeni yönetim-denetim organları seçilecek. 

2 adayın yarışacağı listelerden birinin başkan adayı olan Semih Cemşit’in listesinde Akçakocalı isimler de yer alıyor. 

Listede başkan yardımcısı olarak yer alması istenen önemli bir isim üzerinde ise henüz bir netlik kazanılmış değil. 

Naim Top… Her dönem CHP’nin il yönetim kurulunda yer alan, çalışkanlığı ve sadakati ile dikkatleri üzerine çeken bu deneyimli siyasetçiye Cemşit’in listesinde yer alma teklifi getirilmesine rağmen, Naim Top’un bu dönem için bu görevi istemediği öğrenildi. 

Çalışkanlığı, disiplini ve partisine olan bağlılığıyla herkesin gıpta ettiği Naim Top’un Düzce il başkan yardımcısı olmasını CHP Akçakoca ilçe yönetiminin de çok istediği fakat Top’un partisinden bir dönemlik müsaade istediği de edinilen bilgiler arasında.

Gerek Akçakoca ilçe yönetiminin gerekse de Semih Cemşit ve arkadaşlarının mutlaka il yönetici olmasını istediği Naim Top’un kararını değiştirmesi için arkadaşlarının kendisini ikna çalışmaları yürüttüğü öğrenilirken, il başkan adayı Semih Cemşit’in, her şeye rağmen Naim Top’un ismini kendi listesine sokacağı yönündeki tahminler oldukça kuvvetli. 

CHP saflarında neredeyse 50 yıldır durmaksızın mücadele eden Naim Top’un bu ısrarlara fazla direnmeyeceği, partisine hizmet etme ve sorumluluk alma konularında hassas olan Top’un Semih Cemşit’in yönetiminde yer alma ısrarına evet diyerek, kendisine sunulan parti hizmeti görevini kabul edeceği yakın çevresi tarafından ifade edilmekte.

 

 

 

 

 

 

.  

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.