DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20690821,46%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

328 okunma

Dostlar Meclisinde Kahvaltı Yaptılar…

ABONE OL
08/10/2020 12:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Belediye’nin Umut Işığı Koordinatörü Nursen Yanmaz , hatırlı dostlarıyla birlikte bir kahvaltıya katıldı. Doğal güzellikleriyle öne çıkan Evvel Zaman isimli kafedeki yöresel ürünler ağırlıklı kahvaltı sofrasında, Amerika’da iş yapan Akçakocalı iş insanı Mustafa Kotil de ağırlanan isimdi. 

Akçakoca Karslılar Derneği Başkanı Fahrettin Kaya’nın davetini kırmayan mülki ve idari yöneticilerimizin yanı sıra, Kayalar Fındık fabrikası onursal başkanı Şefik Kaya ve Akçakoca yerel medyasından bazı isimler, dost meclisinin kahvaltı sofrasında yer aldılar.

Dere kenarında yer alan mekanda, su sesinin verdiği huzur atmosferine kuş cıvıltıları da eşlik etti. Bu huzur ortamına Kars mutfağının ağırlıkta olduğu ürünlerin servisi de eklenince, davetliler beğeni sözlerini art arda sıraladı.  

Birlikte yapılan kahvaltı sonrasında, farklı konularda sohbetler edildi. Belediye’nin hayata geçirmeye başladığı bazı projeleri ile Kaymakamlık bünyesinde yürütülen pandemiye karşı mücadele programı anlatıldı. 

Fındık piyasasındaki son durum ve üreticilerimizin beklentilerinin de konuşulduğu sohbet kahvaltısı, doğal güzellikler içinde adeta bir saklı cennet gibi duran mekanın huzur veren atmosferi nedeniyle uzadıkça uzadı.

Yaklaşık 3 saat süren dost meclisi buluşması, benzer buluşmaların tekrar edilmesine yönelik temennilerle son buldu.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.