DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20810192,44%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DOĞRU TERCİH 8 YILDIR ZİRVEDE
4615 okunma

DOĞRU TERCİH 8 YILDIR ZİRVEDE

ABONE OL
02/07/2021 12:03
DOĞRU TERCİH 8 YILDIR ZİRVEDE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Doğru Tercih 2013 yılından bu yana her yıl ilçe şampiyonlarını yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyor.

Faaliyete geçtiği günden bu yana 8 kişilik özel sınıfları ve alanında uzman kadrosu ile her yıl dereceli öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor.

Bu yıl da kurum öğrencilerinden ilçe birincisi Sedef Köroğlu Hava Harp Okulu’nu,  ilçe ikincisi Oğuzhan Çalışkan Kara Harp Okulu’nu ve ilçe üçüncüsü Nihat Eren Keskin Deniz Harp Okulu’nu kazandı.

Öte yandan LGS sınavında ilçemizde yüzde 5’e giren 21 öğrencinin 8’i Doğru Tercih’in öğrencisi olup ilçede bu dilime giren öğrencilerin yarısına yakını kurumdan çıkmış oldu.

Gazete olarak bu başarının sırrı nedir diye sorduğumuzda kurucu müdür Ali Kolçak şunları söyledi:

‘’Alanında uzman işi öğretmenlik olan her biri yıllarını ve ömrünü bu işe adamış bir kadromuz, güzel işleyen bir sistemimiz ve koordinasyonumuz profesyonel rehberlik ve motivasyonumuz var. Biz öğrencilerimizin uyku saatlerine kadar düzenliyor gerektiğinde aile danışmanlığı yapıyoruz bu da beraberinde başarı getiriyor, öğretmenlik herkesin yapabileceği bir iş değildir. Biz ne diplomasız müdürler ne öğretmenler gördük çok şükür öğretmen lisesi diplomamız da eğitim fakültesi diplomamızda duvarda asıllıdır.
En önemli şey ise öğrencilerimize samimi ve dürüst olmayı öğretmemiz ve bizde her şey nettir. Biz başarımızı ismi ile resmî ile öğrencimizin rızası ile paylaşırız ilçemizde yaşamayan öğrencileri buradaymış gibi servis etmez ya da sayıları şişirmeyiz öğrencilerimiz ve velilerimiz her şeyi net bir şekilde görebilir. Unutmayalım yalan dolan ile abad olanın sonu berbat olur.”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.