DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20596240,63%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

246 okunma

CHP HEYETİ, TİCARET ODASI İLE AKÇAKOCA’YI DEĞERLENDİRDİ

ABONE OL
08/02/2019 17:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP- İYİ Parti ittifakının Başkan Adayı olan Fikret Albayrak aday tanıtım çalışmaları kapsamında Akçakoca’nın ticaret ve esnaf odalarını  ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde, Akçakoca’nın OSB, Fakülte, Turizm konuları ile esnafın sorunları konuşuldu.

 

Fikret Albayrak ve eşi Emine Albayrak, beraberinde CHP ve İYİ Parti başkanları ve Meclis üyesi kadrosuyla ilk olarak Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Birçok farklı konunun ele alındığı ziyarette Başkan Adayı Albayrak Siyasal Bilgiler fakültesinin açılmış olmasının çok önemli olduğunu belirterek, Fakülte açılışına davet edilmeyen ya da konuşmalarda adı anılmayan bazı isimler nedeniyle biraz üzüldüğünü söyledi.

“Akçakoca’ya bu fakültenin kazandırılması konusunda sayın Pazvant’ın ve ATSO’nun büyük katkısı var. Birlikte çalıştık ve yoğun mesai harcadık” şeklinde konuşan Albayrak, ”OSB kurulumu ile de müşterek çalışmalarımız oldu. Şahsında ATSO yönetimine bizleri kabullerinden ötürü teşekkür ederim. İnşallah Allah 5 yıl daha birlikte çalışmayı nasip eder“ dedi.

 

ATSO Başkanı M.Nazım Pazvant ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Fikret Başkanım çalışmalarımızın bir çoğunu yakinen biliyor ve birliktelik içinde olduk. Siyasal Bilimler Fakültesi’nin açılışındaki eksikliğimiz için üzüldük. Ancak fakülte konusunda bizleri acımasız eleştirenler şimdi neden Siyasal olduğu konusunda bize hak veriyorlar. Özellikle basın bizi OSB ve Fakülte konusunda acımasıza eleştirdi. Ben siyasi değilim. OSB ilk tapusunu aldı diye kişisel sosyal medya hesabımdan paylaşım yaptım, bunu dahi eleştiri konusu yaptılar. Ancak bu tapu çok önemli bir eşikti, geçtik. Devamı  gelecek. Kamulaştırma ile ilgili her şey tamam. Ödenek bekliyoruz.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.