DOLAR 32,4157 -0.26%
EURO 34,7987 -0.56%
ALTIN 2.446,620,44
BIST 9.880,951,69%
BITCOIN 20886880,32%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Belediye’den personele Bayram jesti…
3124 okunma

Belediye’den personele Bayram jesti…

ABONE OL
08/07/2022 12:11
Belediye’den personele Bayram jesti…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, belediyenin ekonomik sorunlarla adeta boğuştuğu son dönemde, personeli işten çıkartarak belediyeyi malî açıdan rahatlatmak yerine, zor olanı tercih ediyor.

Hayat şartlarının zorluğunu da dikkate alan belediye başkanı Okan Yanmaz, ödemede zaman zaman aksaklık yaşatsa da personeli işinden etmeden maaşlarını ödemek için çabalıyor.

Parçalı da olsa maaşlarını alabilen personel ise mevcut durumdan çok da rahatsızlık duymuyor. Maaşlarını gecikmeli ya da parçalı aldıkları için istifa yolunu seçen bir personel olmadığı gibi, belediyenin her geçen gün mali açıdan yaşadığı iyileşmeye bağlı olarak maaş alacakları da giderek sıfırlanıyor.

Kurban bayramı öncesinde personele çifte mutluluk yaşatma sözü veren başkan Yanmaz, bu konuda Ankara’da yaptığı temaslar neticesinde sözünü tutarken, dün itibariyle personelin hesabına bir tam maaşın, bunun yanı sıra ikinci maaşın yüzde kırkının ve ilave olarak da bir ikramiye tutarının yatırıldığı belirtildi.

Kurban bayramında çifte bayram yaşayacak olan belediye personelinin kalan alacakları için de yoğun bürokrasi trafiğinin işletildiği ve Bayram sonrasında gerçekleşecek yeni Ankara temaslarıyla bu sorunun sıfırlanacağı beklentisi oldukça yüksek.

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.