DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080827-1,30%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BELEDİYE‘DEN OFF-ROAD’CULARA BELGELİ CEVAP…
5136 okunma

BELEDİYE‘DEN OFF-ROAD’CULARA BELGELİ CEVAP…

ABONE OL
16/08/2022 17:11
BELEDİYE‘DEN OFF-ROAD’CULARA BELGELİ CEVAP…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yaklaşık 2 ay önce gerçekleşen Off – Road festivaline yoğun katılım olmuş, büyük ilgi gören yarışmaları izlemek için ilçe dışından çok sayıda ziyaretçi Akçakoca’ya gelmişti.

Birbirinden güçlü arazi araçlarının katılımıyla gerçekleşen adrenalin dolu yarışmalardan sonra Off -Road kulübü Başkanı Mehmet Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyenin mazot borcunu ödemediğini iddia etmişti.

Albayrak bu iddiasıyla Akçakoca belediyesini dolandırıcılıkla suçlarken, bunu da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı tercih etmişti.

Off-Road kulübü başkanının yaptığı suçlamaya Akçakoca Belediyesinden belgeli cevap gecikmedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, protokol şartlarının tamamına uylduğu, yer gösterme ve diğer teknik işlemlerin belediye personeli tarafından yerine getirildiği belirtildi.

Ayrıca, ihtilafa konu olan 30 bin liralık ödemenin de sözleşme maddesi uyarınca ilgili firmaya ödendiği, bu konuda banka dekontu ve diğer resmi evrakların ellerinde bulunduğu ifade edildi.

Mazot konusunda ise belediyeyi yükümlülük altına sokacak bir sözleşme maddesinin olmadığına vurgu yapılırken, Belediye tarafından sözleşmeden kaynaklı bütün ödemelerin yerine getirildiğine dikkat çekildi.

Belgede off-road kulübü ile aralarında yapılan anlaşma metnini yayınladı. İşte o metin:

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.