DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053262-2,02%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

289 okunma

BELEDİYE ”UMUT” OLMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
07/06/2018 14:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesinin En Etkin Birimlerinden olan ‘Umut Işığı’ Kimsesizlere Ve Yardıma Muhtaç Ailelere Yaptığı Yardımları bu Ramazan’da da Sessiz Sedasız Sürdürüyor.

Akçakoca Belediyesinin yoksul ve yardıma muhtaç ailelerinin her daim yanında olan kurumu Umut Işığı her geçen gün yardım ağını genişletiyor.

Giyim – kuşam, sağlık ve ihtiyaç duyulan her konuda yoksulun yanında olduklarını belirten Başkan Yemenici, Ramazan ayı boyunca da dar gelirli ailelere yardım kolisi dağıttıklarına söyledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde kurulan birim vasıtasıyla yardıma muhtaç ailelere gizlilik prensibiyle yardım yapıldığını söyledi.

Yemenici, ilçedeki kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelere umut olduklarını belirterek, “Çok iyi bir ekip çalışması yapan Umut Işığı birimimiz, Akçakoca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile koordineli olarak yoksul ve kimsesizlerin düzenli bir şekilde yardımına koşuyor.  Biz bu yardımı Belediye olarak ilçedeki yardımseverlerin desteği ve kendi çabalarımızla veriyoruz.  Araştırmamız sonucunda belirlediğimiz gerçek ihtiyaç sahibi ailelere giyimden ekmeğe, gıdadan hasta yatağına kadar ve gerektiğinde sağlık takibi ve tedavisine kadar katkı veriyoruz” dedi.

 ÖNCELİĞİMİZ GİZLİLİK

Yapılan yardımların titiz ve gizlilik içinde yapıldığını vurgulayan Yemenici şunları söyledi:

”Yardım alan ailelerin komşuları bile görmeden götürüp yardımımızı bırakıyoruz. Benim en çok mutlu olduğum hizmetlerimizden birisi de bu. Çünkü her noktada her an ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Biz, onlara umut olmak için buradayız.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.