DOLAR 32,5143 0.08%
EURO 34,8940 -0.24%
ALTIN 2.455,160,79
BIST 9.886,661,75%
BITCOIN 20871460,47%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Belediye Personeli Yarı Beline Kadar Suya Girip Rögar Kapaklarını Temizledi
5542 okunma

Belediye Personeli Yarı Beline Kadar Suya Girip Rögar Kapaklarını Temizledi

ABONE OL
14/06/2021 17:03
Belediye Personeli Yarı Beline Kadar Suya Girip Rögar Kapaklarını Temizledi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gün boyunca tıkalı rögar kapaklarını pisliklerden temizleyerek açarken, Yalı mahallesi okullar bölgesinde belediye personelinin yarı beline kadar suya dalıp temizlik yapması takdirle karşılandı.

Dün geceden beri etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle ilçe genelinde yer yer rögar kapaklarının tıkanmasına bağlı olarak su birikmeleri yaşandı.

Kapalı rögar kapakları nedeniyle suların birikmesi sonucu bazı noktalarda gölü aratmayan görüntüler yaşandı.

Akçakoca Yalı mahallesi Çukurtarla mevkiinde de benzer bir sorun yaşanınca vatandaşlar göle dönen bölgede karşıdan karşıya geçmekte zorluklar yaşamaya başladı.

Alınan  ihbar sonucunda bölgeye giden belediye fen işleri ekipleri, araç ve ekipman destekli personel ile tıkanan rögar kapaklarını temizledi.

Bu personelden birinin yarı beline kadar suya dalıp çıkarak rögar kapaklarının tıkanmasına yol açan pislikleri ve özellikle ağaç dallarını temizlemesi vatandaşların takdirini kazanırken, Çukurtarla bölgesinde bulunan çok sayıda rögar kapağını aynı yöntemle temizleyen personel sayesinde bölge 20 dakika içinde birikmiş sulardan arındı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.