DOLAR 32,5495 0.18%
EURO 34,9671 -0.06%
ALTIN 2.447,270,47
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20966170,13%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve Nagihan Başar Hayatlarını Birleştirdi
3166 okunma

Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve Nagihan Başar Hayatlarını Birleştirdi

ABONE OL
22/11/2021 12:49
Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve Nagihan Başar Hayatlarını Birleştirdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkan yardımcısı Yüksel Yılmaz ile Nagihan Başar, düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikahını Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz kıyarken, Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve Nagihan Başar çiftinin  düğün törenine Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant, iş ve siyaset dünyasından isimler, Yüksel Yılmaz’ın memleketi olan Fethiye’den ve Akçakoca’dan çok sayıda çiftin yakınları ve dostları katıldı.

Yüksel Yılmaz ve Nagihan Başar çifti salona özenle hazırlanmış bir kareografi ve müzikle alkışlar arasında girdi. Başkan Yanmaz’ın kıydığı ve şahitliklerini  konuk belediye başkanları, MHP İl ve İlçe Başkanları, Su Ürünleri Koop Başkanı ve Başar ailesinin temsilcilerinin yaptığı nikah renkli görüntülere sahne oldu.

Atılan imzaların ardından Başkan Yanmaz’ın “yuvayı  dişi kuş yapar” diyerek evlilik  cüzdanını gelin hanıma vermesinin ardından çok sayıda hayırlı evlatlar isteği salondaki konuklardan da alkış aldı.

MHP İl Başkanı Caboğlu gelin ve damada Türk Bayraklı Kuran-ı Kerim hediye ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Tüm davetliler nikahın ardından özellikle tulum kemençe eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.