DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077158-1,58%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE JEST
3177 okunma

BAŞKAN YANMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE JEST

ABONE OL
23/06/2022 16:41
BAŞKAN YANMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE JEST
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri için Pusula Katamaran Gezi Teknesi ile deniz turu düzenledi.  

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler, Pusula Katamaran Gezi teknesinde Karadeniz’de tur attı.  Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz tarafından ağırlanan öğrenciler, 35 kilometrelik sahil boyunca Akçakoca sınırlarındaki kalan koyları keşfetti.  Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, düzenlenen gezide öğrencilerle sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, yaptığı açıklamada “ Sizler hayat yolunda vereceğiniz emek ve uğraşılarla hem ülkeniz hem kendinize katkıda bulunacak insanlarsanız. Biliyorsunuz ki Akçakoca 1950’li yıllardan bu yana Türkiye’nin ilk turizminin başladığı ilçemiz. Karadeniz’in incisi olarak geçiyor. Ama maalesef ara dönemlerde Akçakoca’nın bu turizminden bazı vaz geçmişlikleri oldu. Başkanlığa geldiğimiz dönemle birlikte Akçakoca’yı turizm de yine o eski muhteşem günlerine döndürüp sizin gibi muhteşem insanları ilçemizde muhteşem şekilde vakit geçirmesini sağlamak temel amacımız.” diye konuştu.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.