DOLAR 32,5681 0.21%
EURO 34,9611 -0.1%
ALTIN 2.443,660,32
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20900530,12%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ’DAN AFETE KARŞI AMANSIZ MÜCADELE…
3758 okunma

BAŞKAN YANMAZ’DAN AFETE KARŞI AMANSIZ MÜCADELE…

ABONE OL
28/06/2022 09:35
BAŞKAN YANMAZ’DAN AFETE KARŞI AMANSIZ MÜCADELE…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valiliğinin Sel afeti öncesi tüm ilçelerde dikkatli olunması ve belediyelerin tüm tedbirleri alınması talimatının ardından Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, olası sel afeti çalışmaları yerinde inceledi.

Dere yataklarında biriken ağaç ve çalılıkları kepçe ile temizlettiren Başkan Yanmaz, çalışmalarda bizzat kendisi de katılarak temizlik çalışmalarına katıldı.

Başkan Yanmaz,  yaptığı açıklamada, devam eden yoğun yağış sonrası dere yataklarını temizletme çalışmasının başlattığını söyledi.

Olası afet öncesi tedbir için yoğun çalışma başlattıklarını ifade eden Yanmaz,” Düzce Valiliğinin nezdinde AFAD ve Belediyeler olarak teyakkuz halindeyiz. Hafif atlatacağız diye umut ediyoruz. Bizde tedbiri elden bırakmamak için eldeki imkanlar çerçevesinde özellikle köprü altındaki ağaçların suyun akışını engellemesi ve gelen çakılları kepçelerimiz ile temizliyoruz. Bir karışlık su birikintisini almak bile büyük afetleri atlatmamıza sağlayabilir.” dedi.

Zararları en aza indirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yanmaz,”Fazla da zarara uğramamak için elimizden geleni yapıyoruz. Fazla da yapacak bir şey yok. Doğal afetlere yapabilecek bir şey yok. Biz sadece Valilik, kaymakamlık ve belediyeler olarak tedbir alıyoruz. Her yerde çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz sahadalar. Biz sel öncesi hasarı en aza indirmek için çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.