DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 34,7711 0%
ALTIN 2.487,450,13
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20530313,60%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YANMAZ VE YÖNETİMİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
3043 okunma

BAŞKAN YANMAZ VE YÖNETİMİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

ABONE OL
08/07/2022 15:15
BAŞKAN YANMAZ VE YÖNETİMİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, belediye personeli ile bayramlaştı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Bayramlaşma sırasında verdikleri emekten dolayı belediye personeline teşekkür eden Başkan Yanmaz, Akçakoca için bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Akçakoca Belediyesi personeli ile Zeytin Dalı Meclis Salonunda bayramlaşan ve bayram çikolatası ikram eden Başkan Mehmet Okan Yanmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Akçakoca Belediye Başkanı, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Akçakoca Belediyesi ailesi olarak, yoğun çalışma tempomuzun ardından bayramda bir nebze olsun nefes alacağız. Tabii bu dönemde ilçemiz için,  belediye personelimiz ile beraber bayram mesaimize de bir yandan devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, kendilerinin ve ailelerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bayramla beraber, Akçakoca için el ele çalışmaya ve Akçakoca için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.”

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.