DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BIST 10.218,58-0,49%
BITCOIN 19741880,62%
Düzce
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

284 okunma

Başkan Yanmaz: Bu meclis toplantıları demokrasinin kralı

ABONE OL
09/12/2020 12:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisinin Aralık ayı oturumunda çok sayıda gündem maddesi ele alınırken, bu meclis oturumuna katılan Ak Parti ve İYİ Parti ilçe başkanları tartışmalara katılarak fikirlerini öne sürdü.

Birçok gündem maddesinin etraflı tartışmalarla ele alındığı oturum, farklı fikir ve önerilerin özgürce tartışıldığı örnek bir toplantıya dönüştü.

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu ve İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum’un yanı sıra, CHP’li meclis üyeleri de bazı gündem konularında eleştirilerini dile getirdiler.

Belediye başkanı Okan Yanmaz, geçtiğimiz aylarda alınan bazı kararların yeterince istişare yapılmadan ya da meclis üyelerine yeterince iyi anlatılamadığı için fikir ayrılıklarının oluştuğunu dile getirirken, bundan sonra sadece meclis üyeleriyle değil meclis dışında da bir takım toplantılar yaptıktan sonra konuyu meclise taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Yanmaz’ın gündem maddeleri üzerinde daha fazla ön görüşme yapılması fikri muhalefet ilçe başkanları ve meclis üyelerinden de tam destek alırken, Yanmaz konuşmasının bir bölümünde, ”bundan sonra daha farklı sistem uygulayacağız. Bir yeri satsak da satmasak da meclis dışında da toplantı yapacağım. daha ne olsun. Demokrasinin kralı işte” dedi.

Tartışma, Akçakoca’yı ilgilendiren tüm konularda daha fazla paylaşım ve istişare vurgularıyla sona erdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.