DOLAR 32,5726 0.09%
EURO 34,9720 0.34%
ALTIN 2.426,300,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2086832-3,45%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

394 okunma

BAŞKAN VE ESNAF SOKAK KAHVALTISINDA BULUŞTU

ABONE OL
06/09/2018 12:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Postane sokağı esnafının kendisi ile sokakta bir kahvaltı yapma teklifini geri çevirmeyerek esnafla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde, sokakta birlikte çay içtikleri bir fotoğrafın altına not düşerek Yemenici’ye kahvaltı teklif eden Postane sokağı esnaflarının bu davetine icabet eden Başkan Yemenici, kendilerine dönüş yapınca kahvaltı buluşması bu sabah hayata geçti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye kahvaltıda Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Yanmaz da eşlik etti.

Yağmurun yağdığı saatlerde çay ocağında yapılan kahvaltıda, ekseriyetle evlerde hazırlatılmış yöresel ürünlerin yer alması dikkatlerden kaçmazken, kahvaltının ardından yağmurun dinmesiyle sohbet dışarıda devam etti.

Bir saati aşkın yapılan esnaf sohbetinde Başkan Yemenici, esnafların çeşitli çalışmalara yönelik sordukları soruları yanıtladı.

PTT binası da sokak konseptine uygun giydirilecek

Yemenici sohbet sırasında, PTT binasının da sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında, tarihi ticaret merkezinin konseptine uygun bir hâle getirileceğini söyledi.

PTT binasını projesinin kabul edildiğini belirten Yemenici, binanın sokakta bulunan diğer binalar gibi giydirileceğini söyledi.

Sokağa 2 tane ağaç dekoratif çeşme yapılıyor

Postane sokağı esnafının sokak içine çeşme yapılması talebini de not alan Başkan Yemenici, birkaç gün içinde sokağın başına ve sonuna, ahşap dekoratif giydirme yapılmış 2 çeşmenin konulacağını söyledi. 

Postane sokağı esnafıyla yapılan sohbetler, birlikte içilen keyif çaylarıyla bir süre daha devam etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.