DOLAR 32,3810 -0.13%
EURO 34,7548 -0.16%
ALTIN 2.408,83-1,06
BIST 10.091,630,09%
BITCOIN 1990926-1,28%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN ALBAYRAK, HİZMET AŞKI KADAR EDEP VE NEZAKETİYLE DE BÜYÜLÜYOR
4957 okunma

BAŞKAN ALBAYRAK, HİZMET AŞKI KADAR EDEP VE NEZAKETİYLE DE BÜYÜLÜYOR

ABONE OL
12/04/2024 19:23
BAŞKAN ALBAYRAK, HİZMET AŞKI KADAR EDEP VE NEZAKETİYLE DE BÜYÜLÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

31 Mart yerel seçimlerinde Akçakoca belediye başkanlığını kazanan ancak henüz mazbatasını almamasına rağmen ilçeye en üst perdeden hizmet veren Fikret Albayrak, hizmet aşkı ile kalpleri fethettiği kadar sergilediği uzlaşmacı tavırları ile de yürekleri ısıtıyor.

Ramazan Bayramınının ilk gününde vatandaşla birlikte bayram namazını kılan ve cami çıkışındaki bayramlaşma seremonisinde yer alan Fikret Albayrak,  ilçe kaymakamı Mustafa Can ile birlikte kurum ziyaretleri yaptı.

Albayrak’ın Kaymakam beyle uyumlu hareketi, belediye ile mülki idare arasındaki uyuma da işaret ederken, bu uyumlu çalışma ile başta turizm alanında olmak üzere Akçakoca’yı çok güzel günlerin beklediğini öngörmek mümkün.

Bayram tatilinin ilk gününde Yukarı Mahalle Tarihi Pazarı’nı ziyaret eden Fikret Albayrak, burada kendisini çiçeklerle karşılayan pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi. Tarihi pazarın gelişmesi ve esnafın daha da çok kazanması için ilave projeler hazırladığını belirten Albayrak, mahalle halkının müzikli karşılamasında onlarla horonlar çekti.

Bayramın ikinci gününde ise Tarihi Mahalle’deki bir işyerinin açılışını gerçekleştiren Fikret Albayrak, yeni işletmenin kurdele kesim töreninde bulunan eski belediye başkanı Cüneyt Yemenici’ye övgü dolu sözler sarf etti.

Yemenici’nin hak ettiği iltifatları ifade etmekten çekinmeyen Albayrak’ın bu tavrı ve açılış sonrası Mahalle’de bulunan Ak parti heyeti ile kurduğu sıcak diyaloglar görenlerin de içini ısıttı.

Akçakoca belediyecilik tarihinde ikinci dönemini yaşayan Fikret Albayrak’ın bu uzlaşmacı yaklaşımları, tüm siyasi farklılıklarına rağmen ortak paydamız olan Akçakoca için özlenen bir yaklaşım olarak tarihe not düşerken, Albayrak’ın kontrolünde, dar görüşlülükten uzak ve tüm geniş kesimlerle işbirliği halinde bir Akçakoca’nın yeniden inşa edileceğine delalet olarak görülüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.