DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20846551,50%
Düzce
10°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

411 okunma

Aynı Gün Doğan Başkan ve Özel Kalemi Aynı Pastayı Kesiyorlar

ABONE OL
04/11/2017 09:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile belediyenin Özel Kalem Müdürü İsmail Kural’ın herkes tarafından bilinen birçok ortak özelliği var.

Başkan ve Kural aynı köydenler… Aktaş köyünden olan ikilinin, çocukluktan itibaren aralarında geliştirdikleri yakın arkadaşlık bağının yanı sıra, dünyaya bakış perspektifleri de ortak.

Aynı davaya yürek koymuş iki gözü pek arkadaştan biri 2017 belediye seçimlerinde belediye başkanı adayı iken, diğeri onun neredeyse tüm işlerini yerine getiren yardımcısı gibi çalıştı.

Cüneyt Yemenici Akçakoca belediye başkanlığını kazandığında hiç şüphesiz bu zorlu yarışta ipi göğüslemesini sağlayan en önemli isimlerden biri de hemen yanı başındaki çocukluk ve dava arkadaşı olan İsmail Kural’dı.

Başkan Yemenici’nin ve Özel Kalem Müdürü İsmail Kural’ın bir başka özellikleri ise aynı yaşta olmaları. Her iki genç yönetici de 1980 doğumlu.

Çok daha dikkat çeken bir ortak yanları ise aynı gün doğmuş olmaları. Yemenici ve Kural 4 Kasım 1980 doğumlular. Neredeyse aynı batında doğan dava arkadaşlarının aralarında sadece iki sat fark var. Cüneyt Yemenici İsmail Kural’dan sadece 2 saat büyük.

Hal böyle olunca aynı kurumda çalışan Başkan ve Müdür için yapılan doğum günü kutlamaları da belediye personelinin elini kolaylaştırmış.

Tek bir pasta ve tek bir organizasyonla iki doğum gününü bir arada kutlayan belediye personeli ve meclis üyeleri, geçtiğimiz sene Yemenici ve Kural’ın fotoğraflarının yer aldığı pasta ile doğum günü sürprizi gerçekleştirmişti.

Benzer kutlamanın bugün de yapılması beklenirken, Akçakoca Gazetesi olarak birçok ortak özelliği olan ve kardeşten öte bir yakınlıkla aynı kurumda hizmet veren akranların doğum gününü kutlar, selametler dileriz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.