DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0848 -0.14%
ALTIN 2.299,901,00
BIST 9.043,702,69%
BITCOIN 22770020,42%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’NIN EN GÜZEL PROJESİ SUYA GÖMÜLÜYOR
4859 okunma

AKÇAKOCA’NIN EN GÜZEL PROJESİ SUYA GÖMÜLÜYOR

ABONE OL
04/08/2022 14:30
AKÇAKOCA’NIN EN GÜZEL PROJESİ SUYA GÖMÜLÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın en güzel projelerden biri olacak olan aquapark yapım işi, başka bahara kalırken, ilçe turizmini canlandırması beklenen projenin bedeli, belediye meclis üyelerinin oylarıyla maaş ödemelerinde kullanılmak üzere Bakanlık’tan talep edildi.

Deniz turizminin ağırlıkta olduğu beldelerin vazgeçilmez eğlence parklarından biri olan aquapark yapımı için Belediye başkanlığının Bakanlıktan talep ettiği 19 milyon lira ihale bedelinin yetersiz kaldığı, güncel ihale bedelinin 24-25 milyon liraya denk geldiği ileri sürüldü.

İhale için yetersiz kalan meblağın iade edilmek yerine, belediyeden maaş alacakları olan işçilerin maaşlarının ödenmesi, akaryakıt alımları ve SEPAŞ’a ödeme yapılması amacıyla kullanılması önerisi, meclis üyeleri tarafından yerinde bulunurken, yapılan oylamada teklif oy birliğiyle kabul edildi.

19 milyon liranın, sözü edilen harcamaların yapılabilmesi amacıyla belediyeye tahsis edilmesi için Bakanlığa derhal talep iletileceği, gelen cevap üzerine Belediyenin ne yönde bir tasarrufta bulunacağının netleşeceği öğrenildi.

İhale bedeli olan 19 milyon liranın  tahsis talebinin Bakanlıkça kabul edilmesi halinde, paranın maaş ödemesi ve belediye giderlerinde kullanılmasına rağmen aquapark projesinden vazgeçilmeyeceği öğrenildi.

Belediye yöneticileri, aquapark yapım işini mutlaka gerçekleştireceklerini ileri sürerken, çeşitli girişimler sonucu işbirliğine açık olan müteşebbislere, Yap- İşlet Devret modeliyle aquaparkın yaptırılacağını söylüyorlar.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.