DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.299,760,99
BIST 9.048,662,75%
BITCOIN 23066912,41%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

418 okunma

Akçakocalı Sanatçı Orçun Saygın Bayram Konserinde Dinleyenleri Coşturdu

ABONE OL
27/06/2017 20:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesinin düzenlediği Bayram Konserinde popüler şarkıcı Rafet El Roman’dan önce sahne alan Akçakocalı sanatçı Orçun Saygın, muhteşem sesiyle dinleyenleri mest etti.

Fantezi, Türk Halk Müziği ve Pop müzik alanında eğitimli olan ve aynı zamanda profesyonel müzisyen olan Orçun Saygın’ın sahne performansı ile coşan binlerce dinleyici, birçok şarkısına da eşlik etti.

Kendisi de Akçakocalı olan Orçun Saygın, Ortaokulu da Akçakoca’da tamamladıktan sonra çok sevdiği müzik alanında eğitim almak için Bolu’da Güzel sanatlar Lisesi’nde okumuş.

Lise sonrasında Uludağ Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazanan Orçun Saygın, müzik öğretmeni olarak mezun olduğu okul sonrasında profesyonel müzik hayatına ilk adımını atmış.

2012 yılında tamamı kendi bestelerinden oluşan bir albümle sektöre giriş yapan Orçun Saygın, bir yandan özel okullar ve kolejlerde müzik öğretmenliği yaparken, bir yandan da albüm çalışması yapıyor, sahne alıyor.

Birçok yerde konser veren yumuşak sesli Akçakocalı sanatçı Orçun Saygın, çok sevdiği memleketinde konser veriyor olmaktan ise son derece mutlu olduğunu itiraf ediyor.

”Akçakoca Belediyesi ve çok sevdiğim Akçakocalılar ne zaman isterlerse onlarla birlikte olmaya hazırım”şeklinde konuşan Orçun Saygın’a özellikle genç dinleyicilerin yaptıkları alkışlar ve tezahüratlara bakılırsa, Akçakoca’nın gururu olan genç müzisyenin önümüzdeki yıllarda da Akçakoca’ya davet edileceği aşikâr.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.