DOLAR 32,3777 0.16%
EURO 34,9626 -0.34%
ALTIN 2.324,400,23
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2266673-0,25%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

261 okunma

AKÇAKOCA’DA ULUSAL YARIŞLAR YAPILACAK

ABONE OL
07/06/2018 13:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Ve Yaz Spor Okullarının Açılımı İle İlgili İstişarelerde Bulunmak İçin Başkan Yemenici’yi Ziyaret Eden Düzce Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Yeni salonun hizmete girmesiyle Akçakoca’da ulusal spor karşılaşmalarına yer vereceğiz” dedi.

 

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 92. Yılının en etkin ve kapsamlı bir şekilde kutlanması için çalışmalar başladı.

Bu kapsamda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Akçakoca İlçe Spor Müdürü, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaret ile ilgili olarak gazetemize bir açıklamada bulunan Başkan Yemenici, her yıl olduğu gibi il ve ilçe spor müdürlükleri ile koordineli bir çalışma yaptıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Bu yıl daha heyecanlı ve çekişmeli yarışmaların olması için istişarelerde bulunuyoruz. Ayrıca kürek sporunu geliştirmek, gelecek yıllarda çok daha zevkli ve mücadele içinde geçen yarışmalar izlemek ve gençleri deniz sporlarına teşvik için bir kürek kursu açmayı planlıyoruz. İl spor müdürümüzün bu önerisini hayata geçirmek için olanakları değerlendiriyoruz“

İl Spor Müdürü Dereci ise ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada Akçakoca’nın yeni bir salona kavuşmak üzere olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Akçakoca’da yeni spor salonunun hizmete girmesi ve değerli bir kardeşimizin ilçe spor müdürlüğüne atanmasıyla Akçakoca çok önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapacaktır. Grup karşılaşmalarından finallere kadar bir çok salon sporunun burada yapılması söz konusu. Takımlar güzel bir turizm kenti olması bakımından daha rahat ettiklerini belirterek maçlarını burada oynamak istiyorlar. Başkanımızın da her konuda spora olan desteği çok önemli. Yeni salon açıldığında eskisini bakıma alacağız. Tamamlanması ile de okul sporları için daha yoğun çalışma imkanı kazanacağız . Akçakoca sportif anlamda da yoğun hareketlilik yaşayacak” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.