DOLAR 32,6452 0.42%
EURO 34,7714 -0.04%
ALTIN 2.530,371,87
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1992222-0,51%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca sahillerinde hummalı çalışma!.. Plajlar temizlendi
3431 okunma

Akçakoca sahillerinde hummalı çalışma!.. Plajlar temizlendi

ABONE OL
25/06/2021 16:14
Akçakoca sahillerinde hummalı çalışma!.. Plajlar temizlendi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Yanmaz ‘’ İlçemizin Doğal Güzelliklerinden Mahrum Kalmayın’’

Akçakoca’nın yaz turizminde önemli bir yere sahip olan Akçakoca belediyesi sorumluluk alanında olan  sahiller, Akçakoca Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Akçakoca’nın yaz turizminde önemli bir yere sahip olan Akçakoca ilçesindeki sahiller, sıcak aylarda vatandaşların ilgisini çekiyor. Akçakoca Belediyesi ekipleri, Kale, MTA ve Kadınlar plajlarında temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.

PLAJLAR TEMİZLENDİ

Akçakoca Belediyesi tarafından Akçakoca sahilleri ve mavi bayraklı plajların, onarım ve bakımları düzenli olarak yapılıyor. Yaklaşan yaz sezonu öncesinde Park ve Bahçeler Amirliği ve Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından, Akçakoca sahillerindeki Kale, MTA, ve Kadınlar plajlarında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor.

EKSİKLER GİDERİLDİ

Akçakoca Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Kale Plajında ise Mavi bayrak kriterlerine uygun olarak düzenlemeler yapıldı. Ayrıca tüm sahil şeridinde kumsal ve yeşil alanlar temizlendi.

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Şahin ;’’Sorumluluk alanımızda bulunan Kale ve Kadınlar plajındaki çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız sahillerimizi gönül rahatlığı ile kullanabilir. Sezon boyunca çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.’’ Şeklinde konuştu.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ise;’’ Batı Karadeniz’in İncisi Akçakoca’mıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

2 metropol kent arasında muazzam bir konuma sahip olan Düzce ve Bolu’nun Karadeniz’e açılan marka yüzü olan bu şirin ilçemizin doğal güzelliklerinden vatandaşlarımızın mahrum kalmamasını öneriyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.