DOLAR 32,5919 0.23%
EURO 34,8105 0.4%
ALTIN 2.415,66-0,69
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21520020,32%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Akçakoca Sahil Bandına Yeni Bir Yürüyüş Yolu Yapılıyor
5542 okunma

Akçakoca Sahil Bandına Yeni Bir Yürüyüş Yolu Yapılıyor

ABONE OL
07/08/2021 17:59
Akçakoca Sahil Bandına Yeni Bir Yürüyüş Yolu Yapılıyor
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, seçim dönemi projelerinden biri olan “Çuhallı’dan Değirmenağzı’na Sahil Bandı Yürüyüş Yolu” projesi  yapım çalışmasını başlatmakta olduklarını söyledi.

Balıkçı Barınağı içinde yer alan eski Hamsi Balık Lokantası’nın bulunduğu alandan başlatılan ve Sky Tower Oteli’nin (Ak Resort)  yanından geçen yola bağlanacak ilk etap çalışmalarını  yerinde inceleyen Başkan Yanmaz, “Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de Çuhalı Çarşısı  Akçakoca Oteli’nden başlayan ve Değirmenağzı’na kadar  vatandaşlarımız ve misafirlerimizin denizle aralarında herhangi bir engel olmaksızın rahatça yürüyüş ve spor yapabilecekleri, araç trafiğinin olmadığı yol sözü idi. Bunun ilk etabının  yapımına başladık.

”İnşallah iki ay içerisinde ilk etabı ham olarak açma işlemini tamamlayacağız” ifadelerini kullanan Yanmaz, ”Önümüzdeki sezon her türlü donatısını, parkesini, oturma guruplarını, çiçeklemesini  tamamlayarak Akçakocalıların ve gelen misafirlerin kullanımına hazır hale getireceğiz” dedi

Bu projenin çok önemli olduğunu vurgulayan başkan Yanmaz, ”Uzun bir sahil şeridimiz olmasına karşın kopuk kopuk bir yapı var. Bunu bütünlemesi doğal yapısındaki nedenlerden  oldukça zor bir iş. Biz bunu en iyişekilde planladık hazırlıklarımızı tamamladık ve çalışmaya başladık. Proje bitiminde insanlarımız Otel Akçakoca’dan Değirmenağzı’na kadar denizle bütünleşik, günün her saatinde, her türlü spor aktivitesini yapabilecek. Armutçuağzı bölümünde Sky Tower yoluna yaklaşık 30 metrelik tek çıkış bantlı bir asansör ile çözüm sağlayacağız. Bundan sonra da verdiğimiz sözlerin gereğini yerine getireceğiz”dedi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.