DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2059884-0,63%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BELEDİYE’NİN HESABINI ELE GEÇİRDİLER
2111 okunma

BELEDİYE’NİN HESABINI ELE GEÇİRDİLER

ABONE OL
27/11/2021 15:20
BELEDİYE’NİN HESABINI ELE GEÇİRDİLER
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi’nin @akcakoca.belediyesi kullanıcı isimli resmi Instagram hesabı kimliği belirsiz kişi ve kişilerce ele geçirildi. Olayın ardından dolandırıcıların takipçilere Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da ismini de vererek para kazanmak için yatırım tavsiyeleri göndermeye başlamasına karşı vatandaşlar uyarırken belediye avukatları suç duyurusunda bulundu.

Akçakoca Belediyesi’nin resmi Instagram hesabına siber saldırı… Belediyenin @akcakoca.belediyesi kullanıcı isimleri resmi hesabı kimliği belirsiz kişi ve kişilerce ele geçirildi.

Sayfayı çalarak vatandaşları dolandırıcılık ağına düşürmek isteyen şahıslar, sayfa üzerinden takipçilere Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da ismini de vererek para kazanmak için yatırım tavsiyeleri göndermeye başladı. Olayın ardından belediyenin avukatları Akçakoca Adliyesi’ne giderek Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

‘İtibar etmeyin’
Yapılan açıklamada, “Akçakoca Belediyesi resmi instagram sayfası @akcakoca.belediyesi kimliği belirsiz kişilerce çalınmıştır. Konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Sayfa üzerinden gelen her türlü mesaja itibar etmeyiniz.” denilerek vatandaşlar da kendilerine gelebilecek mesajlara itibar etmemeleri yönünde uyarıldı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.