DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abitaş Müdürü Öztaş, ruhsatsız işletme iddiasına çerçeveli ruhsatla cevap verdi
4045 okunma

Abitaş Müdürü Öztaş, ruhsatsız işletme iddiasına çerçeveli ruhsatla cevap verdi

ABONE OL
28/03/2023 15:33
Abitaş Müdürü Öztaş, ruhsatsız işletme iddiasına çerçeveli ruhsatla cevap verdi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de yayın yapan Öncü RTV Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın son video paylaşımında, Akçakoca Kahvecisi isimli belediye işletmesinin ruhsatsız olduğunu iddia etti. İddiaya yanıt veren ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş, basın mensuplarına çerçeveli ruhsatın fotoğrafını paylaştı.

Akçakoca Belediyesi’nin iktisadi iştiraki olan ABİTAŞ Genel müdürlüğü tarafından işletilen işyerlerinden biri olan Çuhallı çarşısındaki Abitaş Kahvecisi isimli işyerinin ruhsatsız olduğunu iddia eden Sadullah Ünsal’a yanıt, kurum müdürü Öztaş’tan geldi.

Akçakoca’da belediyeya ait işyerlerini ve Pusula isimli turistik katamaranı işleten ABİTAŞ’ın müdürü Hakan Öztaş, işletmelerinin tamamının ruhsatlı olduğunu, yasalara aykırı bir durumun olmadığını söyledi.

Müdür Öztaş, sadece basın mensuplarının değil, vatandaşların da dilediklerinde kendilerini arayarak ya da doğrudan kuruma gelerek bu konularda bilgi alabileceklerini fakat bilgi almadan, doğruları öğrenmeden iddiada bulunmalarının kamuoyunu aldatmaya yönelik tavır olduğunu söyledi.

Müdür Öztaş ayrıca, rutsatsız olduğu iddia edilen işyerinin çerçeveli ruhsat ve çerçeveli işletme kayıt belgesini de basın mensuplarıyla paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.