DOLAR 32,5111 0.07%
EURO 34,8783 -0.28%
ALTIN 2.450,010,58
BIST 9.890,571,79%
BITCOIN 20861750,48%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE BELKA AŞ. BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ
4761 okunma

AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE BELKA AŞ. BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

ABONE OL
16/03/2022 08:43
AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE BELKA AŞ. BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediyesi’nde A takımından sonra şirketlerin yönetiminde de revizyon düğmesine basıldı. Düzce Belediyesi iştiraklerinden biri olan BELKA AŞ.’da yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Çalışkanlığı, donanımı ve koordinasyon becerisiyle Düzce Belediyesindeki yıldızı her geçen gün yükselen Akçakocalı Burçin Sarıcan, Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ardından bugünde BELKA AŞ.’de başkan yardımcısı oldu.

Başkan Özlü’nün direktifleriyle geçen senen BELTUR’da yönetim kurulu üyeliğine seçilen Akçakoca’nın bir önceki belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Faruk Özlü’nün tasarrufuyla bu sene de BELTUR’daki görevinde tutuldu. Yemenici’nin ardından bir başka Akçakocalı olan Burçin Sarıcan ise BELKA AŞ’de başkan yardımcılığına getirildi.

Akçakocalı siyasetçilerimizin Düzce Belediyesi ve bağlı iştiraklerindeki bu görevleri Düzce kadar Akçakocalı hemşehrilerinin de takdirini toplarken, Düzce BELKA AŞ Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Sinan İnan
Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan
Yön. Kur. üyesi Cihan Ünal
Yön. Kur. üyesi Recep Albayrak
Yön. Kur. üyesi Ufuk Yılmaz

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.