DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.311,411,50
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22867632,58%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’YI ÇÖP GÖTÜRÜYOR, YAZGAN SADECE CAMDAN BAKIYOR
5504 okunma

AKÇAKOCA’YI ÇÖP GÖTÜRÜYOR, YAZGAN SADECE CAMDAN BAKIYOR

ABONE OL
15/02/2022 18:24
AKÇAKOCA’YI ÇÖP GÖTÜRÜYOR, YAZGAN SADECE CAMDAN BAKIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın vitrini olan iskele çevresi, son günlerde çöp yığınları ve kötü koku nedeniyle vatandaşın tepkisini çekerken, çöp hizmetlerinin kendi sorumluluğunda olduğu başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın konuya duyarsız kalması, belediyeye olan tepkileri artırıyor.

Liman içi bölgesinde yığılan çöpleri ve çeşitli ağaç artıklarını gören vatandaşlar, bu fotoğrafları sitem dolu cümleler eşliğinde gazetelerin ihbar hatlarına gönderiyor. Durumun rezalet ötesi bir noktaya gelmesine rağmen başkan yardımcısı Yazgan’ın temizlik ekiplerini yönlendirmiyor olması başka bir garabete işaret ediyor.

İçki şişelerinden evsel atıklara, çer çöpten ağaç parçalarına kadar her türden çöpün biriktiği iskele çevresi, özellikle dışarıdan ilçeye gezmeye gelen turistlerin ilk ziyaret ettiği yer olma özelliği taşıyor.

Deniz kenarındaki çirkin manzarayı gören herkesin tepki verdiği sözkonusu hadise, bu alanda soruımlu olan başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın pek dikkatini çekememiş olacak ki, bu çöpler günlerdir biriktiği yerden alınmıyor.

Birçok kişi telefonla belediyeyi arayarak söz konusu çöplerin alınmasını talep etmesine rağmen, belediyenin çöp hizmetlerinde yaşanan aleni yavaşlama, akıllara bilinçli bir tavır alma ihtimalini getiriyor. Çöplerin özellikle toplanmak istenmeme ihtimalini değerlendiren bazı esnaf ve vatandaşlar, bu tavrın temelinde belediye başkanı Okan Yanmaz’ı vatandaş nezdinde çöpleri toplayamayan başkan olarak göstermek gibi kirli bir planın yattığına işaret ediyorlar.

Son günlerde toplanamayan çöplerin sıkça haberlere konu olması, bu da yetmez gibi belediye araçlarıyla çeşitli çöplerin yasak yerlere dökülmeye çalışılmasından Okan Yanmaz’ın haberdar olmadığına inandıklarını söyleyen esnaflar ise, bu kirli hamleye karşı başkan Yanmaz’ın gerekli vazifelendirmeleri ve yönetim değişikliklerini yapmasının önemli olduğunu belirtiyorlar.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.