DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20634043,57%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Yanmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Habercilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
3346 okunma

Başkan Yanmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Habercilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

ABONE OL
09/01/2022 13:46
Başkan Yanmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Habercilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca belediye Başkanı Okan Yanmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yerel medya mensupları ve ajans temsilcileriyle kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Düzce ve Akçakoca’nın habercileriyle kahvaltı yapan başkan Yanmaz, kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Yanmaz, konuşmasına kendilerine katkı veren siyasilere teşekkür ederek başladı. Çevre Şehircilik ve Spor Bakanlığına; MHP genel başkanı Sadir Durmaz, AK Parti ve MHP il başkanlarıyla Düzce milletvekillerine özellikle teşekkür eden Yanmaz, bu yöneticilerin her zaman Akçakoca’ya ve belediyesine sahip çıktıklarını söyledi.

Akçakoca’ya 12,5 miyon euro ayrıldı

Dünya Bankasının 500 milyon euroluk fonunun yüzde 2,5’unun Akçakoca’ya ayrıldığını belirten başkan Yanmaz, bu fon aracılığıyla çok sayıda projeyi 2022 sonuna kadar Akçakoca’ya kazandıracaklarını söyledi.

Akçakoca’yı güzelleştirmeye devam edeceğiz

Belediye başkanı Okan Yanmaz, merkez çarşıdan Çuhallı’ya kadar ve oradan da Sapak bölgesine kadar birçok noktada birçok projeyi hayata geçirdiklerini söylerken, bu çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Aquaparkın ihalesi Perşembe günü…

Dışardan ilçeye gelen konukların ilçede daha fazla zaman geçirmeleri ve çocuklarıyla birlikte daha güzel aktiviteler gerçekleştirmeleri için aquapark projesine yoğunlaştıklarını kaydeden Yanmaz, bu kapsamda aquapark projesi ihalesinin perşembe günü gerçekleşeceğini söyledi.

Belediyenin vatandaştan 18 milyon lira alacağı var

Belediye başkanı Okan Yanmaz, Belediyenin zaman zaman maaş ödemelerinde güçlük yaşamasına rağmen, özellikle pandemi döneminde su kesintisi ve icra işlemi yapmadıklarını belirtirken, faturalarını ödemeyen vatandaştan toplam 18 milyon lira alacaklarını olduğunu söyledi.

İşadamlarının imkanlarını ilçeye akıtıyoruz

İlçe dışındaki Akçakocalı iş insanılarını sık sık ziyaret ettiklerini belirten başkan Yanmaz, bu görüşmeler ışığında dışarıdan iş insanlarının çeşitli imkanlarını Akçakoca’ya kazandırdıklarını söyledi.

İş insanı Burhan Özdemir’in bir kaç proje kazandıracağı Akçakoca’da Aydın kardeşlerin de Çuhallı ve Ayazlı kapalı pazar yerlerini yapmaya başladıklarını söyleyen Yanmaz, bu projelerde yer alan hemşehrilerimize teşekkür etti.

Gazetecilerin her zaman yanında olacağım

10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle tüm çalışan gazetecilerin gününü kutlamayı da ihmal etmeyen başkan Yanmaz, ”Bizler sizin o güzel yüreğinizi seviyor, fikirlerinizi önemsiyoruz. Tekrar gününüz kutlu olsun” dedi.

Haberin videosu aşağıdaki linktedir… Tıklayınız!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100071434490702

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.