DOLAR 32,5276 0.24%
EURO 34,8617 0.37%
ALTIN 2.486,080,98
BIST 9.549,850,20%
BITCOIN 1984425-3,98%
Düzce
24°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yanmaz: Modern bir balıkçı barınağı inşa edilecek
3923 okunma

Yanmaz: Modern bir balıkçı barınağı inşa edilecek

ABONE OL
22/11/2021 13:52
Yanmaz: Modern bir balıkçı barınağı inşa edilecek
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü döneminde başlatılan, Akçakoca’ya yapılan yatırım ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Yanmaz “Akçakoca da mevcut Balıkçı Barınağı’nın olduğu yere bir yat limanı (Marina) ve balıkçılar için de Limoncuk mevkiinde modern bir balıkçı barınağı inşa edilecek. Aynı proje kapsamında Öte yandan, Akçakocalıların yaz aylarında hücum ettiği Plajlar’da yeniden düzenlenecek. WC, duş, soyunma kabinleri, kafeterya, gözetleme kuleleri tasarlanırken, Civi Deresi ve çevresi, bitki örtüsüyle korunup, arasında gezinti yolları oluşturulacak” dedi.

Yanmaz ayrıca, Liman ile Çuhalı çarşısı arasındaki dalgakıran ihalesinin yapıldığın ve en kısa zamanda dalgakıran yapılma aşamasına geleceğini belirterekşunları söyledi:

”Bu yatırımların İlçemize kazandırılmasında emeği geçen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekilimiz Ümit Yılmaz’a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı (65. Hükümet Bilim Sanayi Ve Teknoloji Eski Bakanı) Dr. Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır’a, ve tüm Düzce halkına teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.