DOLAR 32,5696 0.06%
EURO 35,0269 0.45%
ALTIN 2.422,840,00
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2087964-3,76%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Haydi Akçakoca!… ‘Daha Yeşil bir Akçakoca’ için kampanyaya sen de destek ol!
4079 okunma

Haydi Akçakoca!… ‘Daha Yeşil bir Akçakoca’ için kampanyaya sen de destek ol!

ABONE OL
06/07/2021 14:41
Haydi Akçakoca!… ‘Daha Yeşil bir Akçakoca’ için kampanyaya sen de destek ol!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi tarafından başlatılan ‘daha yeşil bir Akçakoca için’ kampanyasına start verilirken, kampanyanın başlatıcısı olan Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve çok sayıda Akçakocalı, bu kampanyada kendilerinin yer alacağını söylerken, tüm Akçakocalıları da kampanyaya destek olmaya davet ettiler.

Akçakoca’nın ana arterinde eksik olan bölümlere ve Kale yolu başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarına dikilecek olan ağaçların yetişkin boy ağaçlar olacağı ve tanesi 2 bin lira ile 3 bin beşyüz lira arası olan ağaçlardan satın alanların istedikleri fotoğraf ve isimlerin ağacın künyesine işlenip yanına asılacağı öğrenildi.

Akçakoca’da yaşayan herkese çağrıda bulunan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, hem kampanya hem de katılım koşulları ile ilgili olarak şunları söyledi:

”Evet sevgili Akçakocalı Hemşehrilerim!.. Bildiğiniz üzere Akçakoca’mız Karadeniz’in İncisi bir kent.

Mavisi, yeşili, denizi, doğası eşsiz bir benzeri olmayan memleket. Akçakoca’mızın daha yeşil olması için Akçakoca Belediyesi olarak şöyle bir düşüncemiz doğdu; ‘senin de bir ağacın olsun’ cümlesiyle her isteyen kişinin annesi – babası dedesi veya rahmetli olanlar adına bir kampanya başlattık.

Belli bir bağış karşılığında… Akçakoca belediyesine yapılan bağış karşılığında mimarlarımız tarafından bilinen yerlere ağaçlar dikilecek ve üzerinde isteyenlerin resmi monte edilecek. Ömür boyu Akçakoca belediyesi de bakımını üstlenecek. Dolayısıyla hem kendimiz için hem gelen insanlar için hem de gelecek kuşaklar için doğası daha çok güzel bir Akçakoca’yı hedefledik. Oksijeni bol olan bir memlekette insan oğlunun daha ferah bir şekilde yaşayacağını bilmeyenimiz yok. Onun için bütün sevgili Akçakocalılar! dışarıda yaşayan Akçakocalılar ve Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarımızdan bu kampanyaya katılanları canı gönülden, yürekten selamlıyorum. Hepimiz daha yeşil bir Akçakoca olsun diye uğraşıyoruz. Bu kampanyaya sizleri bekliyorum.”

Kampanyaya destek veren ilk isimlerden biri de Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu oldu. Sarıoğlu, kampanyayı çok anlamlı bulduğunu ifade ederken, kendisi de çok sayıda ağaç alarak bu kampanyada yer alacağını söyledi.

Kampanyayı başlatan Okan Yanmaz’a teşekkür eden Sarıoğlu, çok güzel, çok ince bir düşünce olduğunu söylediği kampanyayla ilgili olarak ”ağaç sayısı vermeyeyim ama başkan bey zaten benim için bir sayı uygun görmüştür, o da bizim kabulümüzdür” dedi.

Rengarenk Kafe’nin açılış törenine katılan Akçakocaspor Kulübü Başkanı Hakan Solak ile Ak Partinin önceki dönem ilçe başkanı Dergah Akça da kampanyayı çok olumlu gördüklerini ve kendileri de bu kampanyaya çok sayıda ağaç satın alıp diktirerek destek olacaklarını söylediler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.