DOLAR 32,4800 0.49%
EURO 35,2102 -0.01%
ALTIN 2.326,600,31
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23015272,61%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zem Makina, Asya, Afrika, Avrupa pazarından sonra Kolombiya’ya da makina sevkiyatına başladı
7023 okunma

Zem Makina, Asya, Afrika, Avrupa pazarından sonra Kolombiya’ya da makina sevkiyatına başladı

ABONE OL
14/06/2021 13:15
Zem Makina, Asya, Afrika, Avrupa pazarından sonra Kolombiya’ya da makina sevkiyatına başladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın gurur abidelerinden biri olan başarılı iş insanı Murat Biriktir, dünyanın birçok farklı bölgesine gönderdiği makinalarının yeni rotasını Kolombiya olarak belirledi. Kolombiya ile daha önce iş antlaşmalarını imzalayan Biriktir’in yöneticisi olduğu Zem Makina, bu ülkeye tırlarla çelik boru ve profil malzemesi gönderdi.

Akçakocalı iş insanı Murat Biriktir’in sahibi olduğu Zem Makine firması, Kolombiya pazarı ile dünyanın dört bir yanında hakim pozisyonu olan firmalar arasına girdi.

Daha önce de Asya piyasasındaki Çin hakimiyetini kırarak 4.500 km. uzaktaki Tayland’a makine sevkiyatına başlayan Zem Makina, Asya ülkesi Tayland pazarı ile Amerika, Afrika ve Avrupa’dan sonra Asya pazarında da en etkili firmalardan oldu.

Fildişi Sahilleri ve El Salvador ürünleri üretim bandında…

Coğrafi konum ve fiyat avantajı konularında Çin başta olmak üzere, bir çok rakip ülkenin önüne geçen Akçakocalı Biriktir’in firması, Uzakdoğu siparişlerini tamamladıktan sonra Mısır için üretimine başladığı makineleri ihraç edecek.

”Zorlu bir ticari süreç sonrası işi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz” diyen başarılı ihracatçı Murat Biriktir, ”Birkaç ay önce siparişini aldığımız Fildişi Sahilleri ülkesi için çelik boru hattı üretimimiz devam ederken, yeni hedefimiz olan El Salvador ülkesi için çelik boru hattı görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.