DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.465,56-0,01
BIST 10.319,961,59%
BITCOIN 2116024-0,45%
Düzce
17°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

378 okunma

YERLİ VE MİLLİ ALPET 405. ŞUBESİNİ AKÇAKOCA’DA AÇTI

ABONE OL
12/07/2018 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olan ve tüm sermayesi yerli olan ALPET’in  405. şubesi Akçakoca Sapak mevkiinde düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Altınbaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, ALPET Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, Akçakoca Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Sarıoğlu, Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, Alpet Ceo‘su Ali Murat Yeşilyurt ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde, kokteyl sunumunda konuklar ikramlarından tadarken bir süre de sohbet etme fırsatı buldular.

Açılış töreni öncesinde ilk konuşmayı Kanal A spikeri Erkan Tan yaptı. Akçakoca’ya yapılan yatırımın bölgeye büyük yararlar sağlayacağını vurgulayan Tan, açılışın hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Daha sonra konuşan Alpet Akçakoca istasyonunun müdürü Barbaros Çınar,  bölgede tek ÖTV’siz ve ÖTV’li akaryakıt satışı yapan, geniş bir alanda market, cafe, oto yıkama ve gerekli tüm hizmeti sunacak bir akaryakıt istasyonunu hizmete sokmanın gururu içinde olduklarını ifade ederek bölge halkı başta olmak üzere, güzergahı kullanan tüm sürücülere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak ilkesi ile çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Altınbaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş yaptığı konuşmada, Düzce, Ereğli ve Akçakoca bölgesinde önemli bir yatırım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Akçakoca halkına ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılışa katılan konukların tümüyle ilgilenen ve kısa süreli sohbetlerde bulunan ALPET Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş yaptığı konuşmasında, Alpet’in yerli ve milli, tamamen kendi özkaynakları ile  kurulmuş bir işletme olduğunu vurgulayarak başladı konuşmasına.

 

Konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Değerli Akçakocalılar!.. Bugün burada AKPET Akaryakıt istasyonunun 405. şubesini açmak için toplanmış bulunuyoruz. Bu vesile ile bu güzel olayımıza tanıklık ettiğinizden dolayı ben önce hepinize hoş geldiniz diyorum ve katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Burada yıllardır şirketlerimiz bünyesinde başarılı çalışmalar yapan müdürümüz Barbaros kardeşimiz bizi temsil edecek. Sizlere bizim adımıza hizmet verecek. Burada en güzel hizmeti, en kaliteli hizmeti bu yerli markamız Alpet yapacak. Alpet biliyorsunuz yüzde yüz yerli sermayeli Türk şirketi. Onun için sizin desteklerinizi istiyoruz. Onun için sizin ayağınıza getirdik. Hizmet burada, siz bu hizmete layıksınız. Akçakocalılar olarak Altınbaş’ın farkını Alpet’in farkını göreceksiniz. Buradan en ufak bir sıkıntınız, en ufak bir şikayetiniz olduğu anda Barbaros kardeşimiz yerine getirecek. O olmadığı zamanda Bölge Müdürümüz, Genel Müdürümüz hep emrinizdeler. O da olmadı mı, direk Altınbaş’ın merkezine ulaşabilirsiniz. Burada en iyi hizmete layıksınız, sizlere hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinize saygılar, sevgiler. Sağ olun, var olun” dedi.

Konuşmalar sonrasında dualar eşliğinde birlikte kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Hayırlara vesile olması dilekleri arasında bir koç kurban edildi.

Tören hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ