DOLAR 32,3698 0.15%
EURO 34,9842 -0.29%
ALTIN 2.324,090,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22758111,07%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresi Yapıldı… Yeni Başkan Arif Işık!
4358 okunma

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresi Yapıldı… Yeni Başkan Arif Işık!

ABONE OL
06/03/2022 17:49
Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca Kongresi Yapıldı… Yeni Başkan Arif Işık!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca 2. kongresi bugün belediye nikah salonunda yapıldı. Tek aday ve tek liste olarak girilen seçimli kongrede Arif Işık partinin yeni ilçe başkanlığına seçildi.

Yeniden Refah Partisi’nin ilçe kongresi saat 14.00’te başladı. Genel Başkan Sanat Başdanışmanı Davut Güloğlu’nun da yer aldığı kongreye, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, civar il ve ilçelerden partinin yöneticileri ile Akçakoca’dan eski belediye başkanları, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Divan kurulunun teşekkülüyle başlayan ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporlarının ve mali raporlarının okunup oylanmasıyla devam etti.

Mevcut ilçe başkanı Yaşar Fil, görevde yer aldığı yaklaşık 2 buçuk yıllık başkanlık döneminde gerçekleştirdikleri çalışma ve projeleri tek tek anlatırken, mali raporu da partinin ilçe yöneticisi İsmail Ünal konuklara aktardı.

İlçe Kongresi, Genel Başkan Sanat Başdanışmanı Davut Güloğlu’nun yaptığı uzun konuşmayla süregiderken, Güloğlu’nun coşkulu konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.

Davut Güloğlu’nun konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Tek aday ve tek yönetim listesiyle girilen seçimlerin sonucunda, 126 delegenin 92 oyunu alan Arif Işık Yeniden Refah partisi ilçe başkanlığına seçildi.

İşte yeni başkan ve yönetim – denetim kurulu üyeleri:

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.