DOLAR 32,2988 0.06%
EURO 35,0510 -0.12%
ALTIN 2.476,010,41
BIST 10.511,541,86%
BITCOIN 21349120,01%
Düzce
21°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

372 okunma

Yazar İbrahim Tuzcu Kitaplarını Bir Okula Bağışladı

ABONE OL
14/07/2020 19:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medya380 haber sitesi yazarlarından, televizyon yapımcısı, gazeteci ve araştırmacı yazar, Erdemir emeklisi İbrahim Tuzcu, 18 yıl içinde yazdığı 10 kitabından 5’ini Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesine hediye etti.

Kitapları teslim alan okul müdürü Talip Kocaoğlu , yazar İbrahim Tuzcu’ya katkılarından dolayı onur belgesi vererek teşekkür etti.

Müdür Kocaoğlu: İbrahim Tuzcu hep bizlerin yanında oldu 

Okul ve kütüphanesinin kitap bağışlarıyla giderek büyüdüğünü belirten Müdür Kocaoğlu, ”Akçakoca’nın son yıllarda yetiştirdiği kıymetli gazeteci ve araştırmacı yazar İbrahim Tuzcu’nun okulumuz kütüphanesine bağışladığı kitaplar bizleri sevindirmiştir. Bu yaklaşımından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Yazar İbrahim bey okulumuzla ilgili yazılı ve görsel basında bizlere her zaman desteğini vererek hep bizlerin yanında olduğu için şükranlarımı belirtmek istiyorum“ dedi.

Araştırmacı yazar ve gazeteci İbrahim Tuzcu ise, “Okumaya yazmaya meraklı bir insanım. 1980 yılından bu yana özellikle tarih, turizm, buna bağlı olarak Düzce ilinin spordan kültüre, şehitlere, turizmine varan konularda yazılmış kitaplardır. İleriki yıllara ışık tutacak eserlerdir. Dilerim ki paylaştığımız o bilgiler kullanıldıkça çoğalır ve yeni bilgilerin üretilmesini sağlar. Bu çorbada benim de bir tutam tuzum olsun diye yazdım” şeklinde konuştu.

Araştırmacı yazar ve gazeteci İbrahim Tuzcu’nun yazmış olduğu kitaplar, Düzce genelinde bazı kütüphanelerde ve okullarda yerlerini alırken, artık bundan böyle Düzce Üniversitesindeki farklı kütüphanelerde de eğitim gönüllülerine hizmet verecek.

Ayrıca İbrahim Tuzcu’nun özel internet sitesinden yazmış olduğu kitapları şu adresten takip edebilirsiniz:

https://ibrahimtuzcu.tr.gg/

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ