DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22331770,62%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YANMAZ’IN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SIRTLAYAN KAHRAMAN:HAKAN ÖZTAŞ
1425 okunma

YANMAZ’IN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SIRTLAYAN KAHRAMAN:HAKAN ÖZTAŞ

ABONE OL
12/03/2024 13:42
YANMAZ’IN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SIRTLAYAN KAHRAMAN:HAKAN ÖZTAŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP’nin mevcutta belediye başkanı olan ve 31 Mart seçimlerinde başkan adayı olan Okan Yanmaz’ın en önemli silahlarından olan Hakan Öztaş, ekip arkadaşlarıyla birlikte sokak çalışmalarını domine ediyor.

2019 seçimlerinde meclis üyesi olarak girdiği Belediye yönetiminde aktif rol üstlenen Hakan Öztaş, halka kurduğu samimi diyalog ve yönetici vasıflarının gelişmişliği nedeniyle Okan Yanmaz tarafından Akçakoca Belediyesinin iktisadi teşekkülü olan ABİTAŞ’ın başına genel müdür olarak getirildi.

ABİTAŞ müdürü olarak uhdesinde bulunan kafeteryalar, plajlar ve belediyenin gezi teknesi olan Pusula katamaranın işletmeciliğini başarıyla yürüten Hakan Öztaş, seçim sathımahalline girildiği şu günlerde ise seçim çalışmaları kapsamında sokakları arşınlıyor.

Okan Yanmaz’ın sırtındaki seçim yükünü azaltan Hakan Öztaş, özellikle ilçe gençleriyle kurmuş olduğu yakın ilişkinin meyvelerini topluyor. Yanmaz’ın merkez seçim bürosunun açılışında kendisini destekleyen gençlerin, Hakan abilerinin arkasından yürüyerek meydana kadar yürüyüş kolunda gelmeleri de bunun son göstergelerinden biri oldu.

Hakan Öztaş’ın Osmaniye mahallesinden olması, mahallenin köklü ailelerinden birinin ferdi olması da seçimlerde kendisine olan desteği artıran bir etken. Okan Yanmaz’ın Osmaniye’deki etkili silahlarından olan Öztaş, eşi ve tecrübeli ekibiyle osmaniye mahallesini her gün adeta karış karış tarıyor.

Belediye yönetiminde edindiği tecrübeler ve vatandaşla kurduğu yakın bağ ile mahalle halkının kapısını tıklayan Hakan Öztaş’a seçmenlerin de ilgisi oldukça güzel.

Okan Yanmaz’ın önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de güçlü destek beklediği Hakan Öztaş’ın bu günlerde eskiye göre daha yüksek tecrübe ile seçim çalışmalarını yürüttüğü görülüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.