DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

YANMAZ VE EKİBİ SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ TARIYOR
1457 okunma

YANMAZ VE EKİBİ SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ TARIYOR

ABONE OL
14/02/2024 11:06
YANMAZ VE EKİBİ SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ TARIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı M. Okan Yanmaz enerjisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Programına sabahın erken saatlerinde başlayıp gece geç saatlerde sonlandıran başkan Yanmaz, Akçakoca’nın dört bir yanında halk ile buluşmaya devam ediyor.

Çocuklara olan sevgisi ile bilinen Yanmaz Dilek Naz Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Çocuklar ile yakından ilgilenen Yanmaz daha sonra öğretmenler ile çocukların daha kaliteli eğitim alabilmeleri için öğretmenler ile fikir alışverişinde bulundu.

Eğitimin her derecesine önem veren Yanmaz daha sonra nakış kursunu ziyaret ederek kursiyerler ile buluştu. Kursiyerlerin yaptıkları eserleri inceleyen Yanmaz kursların çeşitlendirilerek 7’den 70’e tüm Akçakocalı vatandaşlara ulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Akçakoca’lı esnafların sıkıntıları ile yakından ilgilenen Yanmaz gün içerisinde Akçakoca’nın önemli iş alanlarından olan tekstilleri ziyaret etti. Burada sıcak karşılanan Yanmaz, idareciler ve çalışanlardan sorunlar hakkında görüşerek incelemelerde bulundu. Özellikle çalışanların isteklerini dinleyen Yanmaz, Akçakoca için daha fazla iş imkanı oluşturacağını belirtti.

Yalı mahallesi İstanbul caddesinde bulunan esnafları da ihmal etmeyen Yanmaz, buradaki esnaflar ile bir araya geldi. Esnaflara, göreve geldiğinden itibaren her zaman yanında olduğunu ve bundan sonrada olacağını dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.