DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0732 -0.18%
ALTIN 2.277,740,02
BIST 9.009,322,30%
BITCOIN 22795021,27%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

459 okunma

YAKIN DOSTLUK İLİŞKİSİNDEN AKÇAKOCA KAZANACAK

ABONE OL
06/03/2018 18:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gümüşova OSB’ye kurulması planlanan dev yatırımda önemli bir eşik atlandı. Türkiye’nin önde gelen gıda firmalarından Namet tarafından 100 milyonluk yatırım maliyeti ile kurulacak et entegre tesisi için taraflar Düzce Valiliği’nde toplanarak, protokole son şeklini verdi.

Düzce Valiliği’nde yatırım toplantısı

Türkiye’nin en büyük et üreticilerinden olan Namet’in Gümüşova OSB’deki 200 dönümlük bir alana, 100 milyonluk yatırım maliyetiyle kurmayı planladığı ve geçtiğimiz günlerde ön protokolünün imzalandığı açıklanan dev tesis için çalışmaların hızlandığı ve Düzce Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantı ile protokole son şeklinin verildiği açıklandı.

Toplantıya Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gümüşova OSB Müdürü Şinasi Tuzluoğlu, 1. OSB Müdürü Aylin Özdemir, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Albak katıldı.

Akçakoca’ya katkısı büyük olacak 

Namet yönetim kurulu üyesi Özcan Albak, gazetemize yaptığı açıklamada, bu yatırımın Düzce ve tüm ilçelerine katma değer kazandıracak bir yatırım olduğunu söyledi.

Akçakoca’da dostları ve arkadaşları olduğunu da sözlerine ekleyen Albak, bin kişiyi istihdam edecek olan tesisin Akçakocalılar için de önemli bir iş ve gelir kapısı olacağını ifade etti.

Araya dostluk girecek Akçakoca kazanacak

Akçakocalı cemiyet ve iş dünyasının önemli bir ismi olan Cemil Gülez’in yakın dostu olan Namet yönetim kurulu üyesi Özcan Albak, çok sevdiği Akçakoca için de projeler yapmayı planladıklarını söyledi.

Cemil Gülez’in Akçakoca’ya iş ve istihdam alanları oluşturma çabalarının farkında olduklarını belirten Albak, bu konularla ilgili de çalışacaklarını söyledi.

Akçakoca Kaymakamlığı ve Belediyesi ziyaret edilecek

Türkiye’nin et endüstrisinin lokomotifi konumunda olan firmanın yöneticisi Özcan Albak, önümüzdeki günlerde Akçakoca’daki dostlarını ziyaret edeceklerini ifade ederken, ilk fırsatta Kaymakamlık ve belediye Başkanlığı nezdinde görüşmeler yapmayı arzu ettiğini de sözlerine ekledi. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.