DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20903961,29%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

361 okunma

VALİ DAĞLI AKÇAKOCA BASINI İLE BULUŞTU

ABONE OL
17/08/2018 11:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, bir süre önce kendisini ziyaret eden Akçakoca basın mensupları ile Akçakoca’da bir araya geldi.

Akçakoca basın mensupları ile buluşmak için belirlenmiş olan Akçakoca Kahvecisini gelişinde Vali Dağlı’yı Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant karşıladı.

Bir sohbet havasında geçen ziyarette Akçakoca’da yapımı süren ve yapılması planlanan yatırımların son durumu konuşuldu.

Akçakoca’nın bölgede önemli bir turizm merkezi olarak dikkat çektiğini belirten Vali Dağlı, bitirilen projelerin katkısı, süren yatırımların hizmete girmesi ve tamamlanan yollar ile Akçakoca’nın değerinin giderek daha da önem kazanacağını vurguladı.

Düzce Valiliği olarak Akçakoca’ya büyük önem verdiklerinin altını çizen Vali Zülkif Dağlı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ve gelen misafirlerin huzur ve güven içinde geçirmeleri için bir dizi tedbirlerin alındığını ve bu konuda tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Dağlı açıklamasında, 35 kilometrelik sahil şeridine ve 15 plaja sahip Akçakoca’da Valilik, Kaymakamlık ve belediye olarak plaj güvenliğine büyük önem verildiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bu yıl 13 cankurtaran 5 adet jet ski ve 1 adet Zodyak bot ile kıyılarımızın her an kontrol altında tutulmasını sağladık. 256 boğulma vakasına ekiplerimiz müdahale ettiler. Allah’a çok şükürki bugüne kadar ölümle sonuçlanan bir boğulma vakası yaşanmadı. Bu çok sevindirici bir durumdur. Bundan sonrada yaşanmaması için gereken titizlikle sürdürülecektir” dedi.

Açıklamasının son bölümünde vatandaşlar ve tatil için Akçakoca’yı seçen misafirlerin Kurban Bayramını huzur içinde geçirmelerini sağlayacak başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alındı.

Vali Zülkif Dağlı ayrıca, “Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için araç kullanacak vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve hoşgörüyü özellikle trafik kurallarını çok daha dikkate almalarını, özen göstermelerini hatırlatmak istiyorum“ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.