DOLAR 32,5715 0.25%
EURO 35,0004 0.05%
ALTIN 2.450,620,61
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20991230,34%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VALİ ATAY MERHUM GAZİ’NİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
2420 okunma

VALİ ATAY MERHUM GAZİ’NİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

ABONE OL
25/12/2021 14:31
VALİ ATAY MERHUM GAZİ’NİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Kıbrıs Gazisi Rahmi Üstüner için ailenin cenazeyi 1 gün bekletmek istememesi nedeniyle resmi tören yapılamamıştı. Kamuoyunun vicdanını sızlatan bu gelişmenin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı da yanına alarak, Kıbrıs Gazisi merhum Rahmi Üstüner’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Atay’ın ziyareti, ailenin üzüntüsünü bir nebze de olsa hafifletti.

Kırgınlıkların ortadan kalkmasına vesile olan başsağlığı ziyareti…

Tedavi gördüğü Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 18 Aralık’ta vefat eden ancak alışılmışın dışında resmi tören yapılmadan defnedilen Kıbrıs Gazisi Rahmi Üstüner’in askeri erkansız toprağa verilmesi üzüntüye yol açmıştı. Bu gelişmenin hem Akçakoca hem de Düzce basının da haber olması üzerine Düzce Valiliği’nden “Akçakoca Garnizon Komutanlığı tarafından askeri tören için aile ile görüşüldü. Tören birliğinin Bolu’dan gelecek olması nedeniyle cenazenin 1 gün sonra defnedilmesi konusunda yapılan bilgilendirme neticesinde aile cenaze töreninin zaman kaybetmeden ikindi namazına müteakip defnedilmesini talep etti.” açıklaması gelmişti.

Bu bilgilendirme, kırgınlıkları hafifletmezken, beklenen adım devletin Düzce’deki en üst temsilcisi Vali Atay’dan geldi.
Geçtiğimiz cumartesi günü ikindi namazına müteakip Akçakoca Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Mahalle Mezarlığı’na defnedilen merhum Kıbrıs Gazisi Rahmi Üstüner’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Düzce Valisi Cevdet Atay’a Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da eşlik etti.

Kıbrıs Gazisi merhum Rahmi Üstüner’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren ve aileye başsağlığı dileyen Vali Atay, devletin her zaman vatan için canı pahasına mücadele eden kahramanların yanında olduğunu vurguladı.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.